Sayfa 397/1002 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Viop - XIII

��#ÖNEMLİ

ABD Başkanı Trump:

â–ªï¸ABD’de şu ana kadar 50 kişi öldü.

â–ªï¸Dün Corona testi yaptırdım. Sonuçlar 2 gün içinde çıkacak. Ateşim iyiydi.

â–ªï¸Amerika’da herkes bedava Corona virüsü testi olabilecek

â–ªï¸Fed Başkanını görevden alma hakkım var. Kötü bir karar aldılar.
    DUHUL 2007...
    BİZİ BİLEN BİLİR....

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Korona virüs krizi mi, 2008 finans krizi mi?

Koronavirüs salgınının küresel ekonomiyi çok sert vurması, akıllara 2008 küresel krizini getiriyor... Merkez bankaları o döneme benzer tepkiler verse de o günün para otoriteleri ile bugünün para otoritelerinin gidecek mesafesi aynı değil.
    Geçen ege cansen söylemişti. 2008 krizi finansal piyasalardan, reel sektöre şeklinde ilerlerken şu anki kriz reel sektörden finansal sektöre geçti. Hareket berekettir diye ekledi. İnsanlar hareket edecekki çarklar işleyecek evlerine kapalıyken olmaz demişti.

https://m.youtube.com/watch?v=5JNw8PP5qgo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. forumdakilerin yarıdan çoğu sürekli trendin tersinde,garip.........

4.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    valla öyleydi dimi. 120 binde bile pala nasıl inandırdıysa bize bişey olmaz, 115 bini bile görmeyiz, ne! gap mı o da ne derken palanın hörekesini gördük 93 bin boşluğu bile doldu.
    Yaw hocam sanki millet kötü yazdı diye kötü oluyor. Ortada olanı konuşuyoruz işte. Biz konuşsak da konuşmasak da vaziyet bu yani.

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Neymiş abi o?
    En kötü senaryo, vaka sayısının az olması değil, henüz tespit edilen sayının az olması...
    Potansiyel dağıtıcıların aramızda olması...
    Umarım dediği gibi değildir, ama Secbul’un tezi bence de en kötü senaryo olur...

6.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    En kötü senaryo, vaka sayısının az olması değil, henüz tespit edilen sayının az olması...
    Potansiyel dağıtıcıların aramızda olması...
    Umarım dediği gibi değildir, ama Secbul’un tezi bence de en kötü senaryo olur...
    Eyvallah başkan. Inşallah secbul hoca bu defa haksız çıkar.

7. borsalara teknik açıdan bakarsak, teknikte kriz ne demek ?

8. Neyin ne olduğu tam net değil.

Örneğin bir depremden sonra bazı binalar hasarlı olduğu için değerini yitirirken, bazıları sağlam kaldığı ve büyük bir testten geçtiği için ortalamaya göre daha değer kazanabilir diye düşünüyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 397/1002 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •