Sayfa 419/1002 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Tüm sınır kapıları kapatılıp 15-20 gün sokağa çıkma yasağı ilan edilse ne olur?

2.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Böyle durumlarda devlet tavsiye vermez. (vermemeli). Emreder. (emretmeli)

Bugün verilmeyen emirler, daha sonra can yakıcı şekilde verilmek zorunda kalınır... Örnek İtalya, Fransa gibi.. Lokantalar kafeler kapatıldı. Ticari hayat durduruldu.
    Değişik değişik görüşler olabilir 14 gün sokağa çıkma yasağı da bir alternatif.

Şu en doğrusu diyemiyorum. Öte yandan 2 hafta kişisel tedbir almak uygulanablir bir şey. 2 hafta sonra gelişmelere göre net görüşler oluşur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Kedi ve Köpeklere zaten corona virüsü aşısı yapılıyor.
    Komşunuz köpeğinin aşı karnesine bakarsa görecektir.
    Köpek gezdirme eğitimi verecekmiş 2 hafta, sonra beraber gezdirecekmişiz. Para kısmını konuşmadık belki yemek filan verir. GSD Alman Kurt köpeği ama çok tüylü.

4.  Alıntı Originally Posted by Kendimettinn Yazıyı Oku
    İlaçla bırakmayı düşünüyorsanız mutlaka Champix i doktorunuza sorun, 24 yıllık içiciyim ( 1-1.5 paket ) ilaçla sigara bırakılır mı diyodum valla çok işe yaradı bide Allen Car videosu var onu 2-3 defa izleyin, bolca sigara bırakma forumlarını okuyun özellikle champix le bırakanlar vs ekşi de var. Ben Bırakmışken panik atak sırasında yaktım 6-7 ay sonra. Becerebilmek bırakmaktan daha zor ama günde 5 adetle sınırlandırabilirsem şifa niyetiyle içerim
    Champix ile 3 aylik tedavim biteli 1 ay olmak uzere. Efsane bir ilac. Bende yan etkiside az oldu. Tabi is kafada bitirebilmekte esas. Yoksa hicbir ilac fayda etmez.

5.  Alıntı Originally Posted by Kendimettinn Yazıyı Oku
    İlaçla bırakmayı düşünüyorsanız mutlaka Champix i doktorunuza sorun, 24 yıllık içiciyim ( 1-1.5 paket ) ilaçla sigara bırakılır mı diyodum valla çok işe yaradı bide Allen Car videosu var onu 2-3 defa izleyin, bolca sigara bırakma forumlarını okuyun özellikle champix le bırakanlar vs ekşi de var. Ben Bırakmışken panik atak sırasında yaktım 6-7 ay sonra. Becerebilmek bırakmaktan daha zor ama günde 5 adetle sınırlandırabilirsem şifa niyetiyle içerim
    Bir ara bant ve nikotin sigarası ile bıraktım 6 ay. Bu sigara beyni çalıştıran bir şey. Sigara bırakınca düşünecek endişe edecek bir konu olmaması lazım. Genelde sigara içen insanlar düşünceli insanlar oluyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    . Öte yandan 2 hafta kişisel tedbir almak uygulanablir bir şey.
    Kişisel tedbirler kişinin kendisi içindir.

Oysa devletin tedbirleri toplum içindir... Hatta (bu durumda) insanlık içindir...

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Köpek gezdirme eğitimi verecekmiş 2 hafta, sonra beraber gezdirecekmişiz. Para kısmını konuşmadık belki yemek filan verir. GSD Alman Kurt köpeği ama çok tüylü.
    Geçen gün Oytun ERBAŞ hoca evlerinde kedi,köpek besleyenlerin bu viruse yakalanma ihtimallerinin düşük olduğunu,daha doğrusu %30 oranla aşılandıklarını söyledi veya benzer bi konuşmaydı,yanılmıyorsam.

Alman kurdu iyidir eğitime yatkındır,akıllılık sıralamasında 2 cidir.
    Bende Labrador retriever var,tüy sorunu apartmanda biraz sorun oluyor. (4 cü sırada,biraz hiper aktifdir ama apartmanda uygundur)
    Çiftleştirirsem 1 tane yavru hediye ederim size.(Annesi ve babası orjin ırk 2 sininde Türkiye şampiyonluğu var)

8.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Kişisel tedbirler kişinin kendisi içindir.

Oysa devletin tedbirleri toplum içindir... Hatta (bu durumda) insanlık içindir...
    Nasreddin Hoca'nın dediği gibi herkes haklı.
    4.Murat sigara vs yasaklamış ortalığı toparlamış.

Ben malesef Allah'dan korkarım ve haddim olmayan şeyleri destekleyemem. Bana kalsa herkes benim şartsız şurtsuz kölem olsun ve kimse de şikayet etmesin.

Sayfa 419/1002 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •