İsrail borsasında bankalar artıda.
bu hisse hakkındaki en önemli veri budur, benim de bu bankadan umudu kesip zararı kabullenmem bu açıklamayla olmuştur. bu bir milattır, o zamandan beri hisse sayımı azaltmaya mümkünse tamamen çıkmaya çalışıyorum.
hisse hala ucuz ama dava işi bitse bile eski fiyatlar hayaldir, bankada paradigma değişimi olduğu için yeni fiyatlama oluşmuştur eski fiyatlara bakarak analiz yapmak anlamsız.
dibi gördüysek doğrudur ama henüz belli değil, bizde virüs daha yayılmadı ekonomiyi etkilemedi, salgın haline gelirse işyerleri vb tatil edilirse , turizm zaten daha da batar, o zaman borsa daha kötüyü fiyatlar, önümüzdeki bir ayda belli olur gidişat, bu arada bolca oynak seans yaşarız, benim hedefim bu oynakliklari da trade için değerlendirip çıkışa geçince de malsiz kalmamak, her ne kadar kademeli alım yapsam da düşüş çok şiddetli olduğu için maliyetlerim yukarıda kaldı.
sosyal medya nedeniyle virüs inanılmaz etkili oldu piyasalarda, daha önce daha büyük ve ölümcül çok salgın olmuş grip vb borsaları bu kadar etkilememişti. biraz da şişmiş borsalar bahane arıyordu düşüş için. bu durum da mutlaka geçecektir bir iki seneye kimse hatırlamaz bile. piyasalardan para kazanmak isteyen varsa mevcut durum nadir gelen bir fırsat, anlamayn kişiler bile büyük şirketlerden bir portföy byapip uzun vade dokunmasa mevduat üstü getiri alır, 120 binlerden borsaya koşmaktan çok daha iyidir şimdi almak. tabi alamazlar. Ben %90-95 hissedeyim bu haftaya girerken .
çocuğu yüzmeye getirdim, kapalı salon, yüzde sekseni gelmemiş çocukların, park yerinde cafede yer bulunmaz tıklım tıklım olur normalde, kahvemi aldım rahatça oturdum iyiymiş böyle..
Bizim sansimiza da tam havacilik biraz giderken bitki doktorunun geri alima baslamasi cikti. Sirketin 12 milyon lotu alacagini bilip cikmak isteyen fonlar geldi Cuma gunu. Muhtemelen Investec. Daha da devam eder onumuzdeki gunlerde. Bakalim sirket kactan almaya merakli. Insanlarin morali bozuluyor haliyle, ama gelecek icin daha olumlu goruyorum ben. Bu herif 6 aydir her gun satiyor. Sig bir tahta zaten. 18 milyon lot almis ne zaman almissa artik, milattan once midir nedir. Sirkete verrsin gitsin, kanimizi emmeyi biraksin.
Yer İmleri