Sayfa 226/1003 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: HALK Cafe - II

  1. #1801
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    CORONA COVİD-19 takip
    desktop-masaüstü bilgisayarlar için:
    https://www.arcgis.com/apps/opsdashb...23467b48e9ecf6
    mobil-cep telefonları için:
    https://www.arcgis.com/apps/opsdashb...75ae62e5c06e61
    Muahahahaha. Icimiz disimiz korona oldu. Telefona indirip canli mi takip edelim diyorsun yoksa???

  2. İsrail borsasında bankalar artıda.

  3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Haksiz da degil. Maalesef kamu hisselerine bataklari kurtarma gorevi verildi. Adam cikip borsaya acik sirketler icin "artik yuksek kar etme amaci yok" dedi. Sahsen karsi degilim ekonomiyi pompalamalarina, amma ve lakin "bunu Ziraat ustunden yapsalardi, biz halki kurtarmak icin bankaya ortak olmadik" diyenlere de soylenebilecek birsey olamaz.

    Biz bankaya ilk geldigimizde bunlar da yoktu hatirlatirim, 2018'in sonunda soylemeye basladilar.

    Virus pis balta vurdu maalesef her yere 120'lerden. Oyle dusunmesi normal.
    bu hisse hakkındaki en önemli veri budur, benim de bu bankadan umudu kesip zararı kabullenmem bu açıklamayla olmuştur. bu bir milattır, o zamandan beri hisse sayımı azaltmaya mümkünse tamamen çıkmaya çalışıyorum.
    hisse hala ucuz ama dava işi bitse bile eski fiyatlar hayaldir, bankada paradigma değişimi olduğu için yeni fiyatlama oluşmuştur eski fiyatlara bakarak analiz yapmak anlamsız.

  4.  Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Çarşamba , Perşembe korku pompalayanlara dikkat edin,

    Görüşleri birden U dönüşü yapanlara dikkat edin.

    Bu is hemen kaldığı yerden devam etmeyecek tamam etkilenecegiz ama en ufak olumlu gelişmelerde dipler yani satılan noktalar hep yukarılarda kalacak.

    Zaman bekleme vakti.

    2018 2019 yıllarında bankalara batik muamelesi gösterenlere piyasa en buyuk dersi verdi. Garan 5 liralardan 12/13 liraları gördü, vakif 3 den 7, yapi , ak vsvs

    Ederine gelecektir borsa, ve artik hedefler daha yukarı olacaktır.
    dibi gördüysek doğrudur ama henüz belli değil, bizde virüs daha yayılmadı ekonomiyi etkilemedi, salgın haline gelirse işyerleri vb tatil edilirse , turizm zaten daha da batar, o zaman borsa daha kötüyü fiyatlar, önümüzdeki bir ayda belli olur gidişat, bu arada bolca oynak seans yaşarız, benim hedefim bu oynakliklari da trade için değerlendirip çıkışa geçince de malsiz kalmamak, her ne kadar kademeli alım yapsam da düşüş çok şiddetli olduğu için maliyetlerim yukarıda kaldı.

  5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Muahahahaha. Icimiz disimiz korona oldu. Telefona indirip canli mi takip edelim diyorsun yoksa???
    çekirge sürüsü ve meteor rotası takip ekranı var mı?

  6. sosyal medya nedeniyle virüs inanılmaz etkili oldu piyasalarda, daha önce daha büyük ve ölümcül çok salgın olmuş grip vb borsaları bu kadar etkilememişti. biraz da şişmiş borsalar bahane arıyordu düşüş için. bu durum da mutlaka geçecektir bir iki seneye kimse hatırlamaz bile. piyasalardan para kazanmak isteyen varsa mevcut durum nadir gelen bir fırsat, anlamayn kişiler bile büyük şirketlerden bir portföy byapip uzun vade dokunmasa mevduat üstü getiri alır, 120 binlerden borsaya koşmaktan çok daha iyidir şimdi almak. tabi alamazlar. Ben %90-95 hissedeyim bu haftaya girerken .

  7. çocuğu yüzmeye getirdim, kapalı salon, yüzde sekseni gelmemiş çocukların, park yerinde cafede yer bulunmaz tıklım tıklım olur normalde, kahvemi aldım rahatça oturdum iyiymiş böyle..

  8. #1808
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    sosyal medya nedeniyle virüs inanılmaz etkili oldu piyasalarda, daha önce daha büyük ve ölümcül çok salgın olmuş grip vb borsaları bu kadar etkilememişti. biraz da şişmiş borsalar bahane arıyordu düşüş için. bu durum da mutlaka geçecektir bir iki seneye kimse hatırlamaz bile. piyasalardan para kazanmak isteyen varsa mevcut durum nadir gelen bir fırsat, anlamayn kişiler bile büyük şirketlerden bir portföy byapip uzun vade dokunmasa mevduat üstü getiri alır, 120 binlerden borsaya koşmaktan çok daha iyidir şimdi almak. tabi alamazlar. Ben %90-95 hissedeyim bu haftaya girerken .
    Bizim sansimiza da tam havacilik biraz giderken bitki doktorunun geri alima baslamasi cikti. Sirketin 12 milyon lotu alacagini bilip cikmak isteyen fonlar geldi Cuma gunu. Muhtemelen Investec. Daha da devam eder onumuzdeki gunlerde. Bakalim sirket kactan almaya merakli. Insanlarin morali bozuluyor haliyle, ama gelecek icin daha olumlu goruyorum ben. Bu herif 6 aydir her gun satiyor. Sig bir tahta zaten. 18 milyon lot almis ne zaman almissa artik, milattan once midir nedir. Sirkete verrsin gitsin, kanimizi emmeyi biraksin.

Sayfa 226/1003 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •