Sayfa 445/1002 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: Viop - XIII

Grip oldum antibiyotik yuttum geçti deniliyorsa, grip olmamışsınız demektir.

Dünyada bu kadar hekim bilim adamı var, Corona vakalarında salak mı bunlar, yuttururlar antibiyotiği geçer gider.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Bu hafta cumaya gitmesem mi dedim kendi kendime. Içim rahat etmedi. Sallana sallana son anda gittim. Caminin yanındaki parka hasır sermişler. Efil efil gönül huzuruyla kıldım namazı. Allah kabul etsin. Ama havalar soğursa ya da yağışlı olursa bu yöntem de çalışmaz.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ya orada burada AKP camileri kapatti derlerse.

Mesela Chp iktidarda olsa ve camileri ibadete kapatsaydi chp camileri kapatti derlerdi bir sonraki secimde

Bu insanlarin tercihlerine birakilacak bir mevzu degil. Emredeceksin, namaz yok diyeceksin.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Camileri kapatmazlar/kapatamazlar 75 yıldır CeHaPe camileri kapattı, ahır yaptı, ezanı Türkçe okuttu, Kuranı yasakladı derkenem, cami kapatan durumuna düşmezler.

Yahu 40 yıldır kuyruklar vardı deye propoganda yaptılar, geçen seneki soğan, paraya kuyruğuna hoplayanlar, camimi kapatacaklar geçiniz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4. Yanlış.. antibiyotiğin virüs üzerine etkisi vardır..antibiyotik zararlı ve faydalı bakterileri de öldürdüğünden vücut direncini düşürüyor..ve virüsün çoğalmasına zemin hazırlıyor

Almanya Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Olaf Scholz ile Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier, ekonomik olarak koronavirüs krizinin üstesinden gelmek için önlemler paketini açıkladı. Buna göre hükümet, iflasları ve iş yeri kayıplarını önlemek amacıyla şirketlere devlet bankası KfW üzerinden 500 milyar Euro kredi ayırdı. İlk planda 20 milyar Euro’nun hazır tutulduğunu belirten Maliye Bakanı Scholz, KfW’nin vereceği kredilerde, “Bir üst sınır yok” dedi.

Adamlarda ki eli acikliga bak masallah

En doğrusu diyanetin Katar gibi yasak değil de, cemaatle kılmasanız iyi olur, insan sağlığı kıymetlidir mealinde bildiri yayınlaması.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Enfeksiyon uzmanları ve din alimleri toplanıp karar alabilir. Abdestsiz namaz kılınmıyor, cemaat arası saflar 1.5 civarında, namazda konuşna vs olmuyor. İbadeti inceleyip bullaş riski var mı yok mu karar vermeliler.

Öte yandan inanç işi akıl ve mantık ile sınırlamak çok zor, her ramazanda sakız orucu bozar mı diye soruluyor.
    Namazlarin yasaklanması devlet eliyle pek doğru değil inanan insanlarda hastalık,stres vb. Gibi durumlarda bağışıklık sistemini güçlendirdiğini düşünüyorum ibadetlerin ,yalnız insanlar bilinclendirilmeli insan hayatı çok kutsaldır önemli dir İslam'da Bunu riske atmamayi gerekli bir durum var ise evdede namaz kılınması gerektiği bunun mübah değil vacip gibi kuvvetli olduğu anlatılmalı.
    Kısaca İslam'da sorun yok eksik bilinç yozlaşmış görüşlerde .
    Tekrar etmek gerekirse hastalık ,insan hayatı gibi durumlarda bunlara engel olacak şekilde davranmak vacip gibidir.
    Bu benim düşüncem en doğrusunu Allah e bilir.

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ya orada burada AKP camileri kapatti derlerse.

Mesela Chp iktidarda olsa ve camileri ibadete kapatsaydi chp camileri kapatti derlerdi bir sonraki secimde

Bu insanlarin tercihlerine birakilacak bir mevzu degil. Emredeceksin, namaz yok diyeceksin.

Diyebilirlerdi, derdik haklısınız!

Aynı 15 temmuz darbesinde olduğu gibi, iyi ki iktidar da muhafazakar kesimin temsil ettiği parti var.
    demiştim bir çok kere bir daha olsun, 15 temmuzda da chp iktidarda olsaydı , muhafazakar kesim sokağa çıkmaz darbe gerçekleşirdi, velevki darbe yapmazdılarsa da 2023 de fetö tüm kılcal damarlarına da kadar devleti eline geçirmiş olurdu.

peygamberimiz de ölmeden devlet yönetiimiyle ilgili olarak ''layık olduğunuz kişilerce idare edilirsiniz''diye buyurması demokrasinin ta kendisidir ki, bunu müslümanlar 2000'li yıllara kadar idrak edememişler demokrasiye küfürdür demişlerdir.
    büyük mütefekkir Cemil meriç yıllar önce '' demokrasi islamın ta kendisidir'' demiştir bu ülke adlı kitabında.
    Son düzenleme : kitapci34; 15-03-2020 saat: 18:05.

Sayfa 445/1002 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •