Sayfa 462/1002 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Sarımsak bütün yutanlar bilgi verebilir mi? Kokuyo mu

2.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    he destekler neresi derseniz 91000 kırılırsa 87300 son kale,altı çok farklı yerler konuşulur.....ytd
    Bunun için kahin olmaya gerek yok tüketim yoksa ekonomide yoktur bistte 48000 binler bile gündeme gelebilir bu virüs olayı devam ederse birçok şirket de iflas eder kepenk kapatır başta havacılık ve turizm sektörü sonrası bankalarda batık krediler artar bankacılık sektörü darbeyi yer otomotiv sektörü zaten bitikti eğlence sektörü diye birsey kalmaz vs vs öyle gider işte

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by cemcemi Yazıyı Oku
    Sarımsak bütün yutanlar bilgi verebilir mi? Kokuyo mu
    Gaz çıkartınca tabi ki kokuyor.(metan kokusu gibi-pööööffff)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    sen vadeli 150 binden beri olumlu yazıyorsun yarın olumlu piyasa olacak diyorsun...her günde piyasa gümlüyor...değişik birisin...sana bakıp senin deyiminle paniklemeyen mal alan olduysa senin sözlerinle çoktan batmıştır...

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Köyün delisi benim galiba tek olumlu şeyler yazan benim ........Herkes olumsuz bir şeyler yazıyor , kıyıda köşede kalmış olumsuz haberleri bile malzeme yapıyorlar.Ben olumlu yazınca da hemen soruyorlar sen long cumusun.Ne loncuyum ne de shortcu , benim hesap yurtdışı çalışıyorum.Olumlu şeyler yazıyorum insanlar panikleyip zarar etmesin diye.Fakat şu da bir gerçekki , insanlar koronayı ciddiye alıyor gibi konuşuyorlar ama hiç de ciddiye alan yok gibi aslın da umre dönüşü manzaralara baktım ....... Kim takar koronayı şeklin de sarmaş dolaşlar ........ İnsanlara bakıyorum hapşuranlar , tıksıranlar evde oturmak yerine sokaklarda geziyor.Yine de formdaki arkadaşlara tedbirli olmalarının öneririm ama yakalansanız da bağışıklık sisteminiz güçleniyor.mesela ben rahatım 2 veya 3 ay önceydi tam hatırlamıyorum grip geçiridm büyük ihtimalle koronaydı şimdi gayet rahatım.İnşallah kimseye bulaşmasın ama yakalanırsanız da evde 1 hafta istirahat edin.Bitkisel klasik gıda takviyesi sarımsak limon bal ve mucize ilaç aspirin bugünlerde takviye olarak kullanın.

5.  Alıntı Originally Posted by cemcemi Yazıyı Oku
    Sarımsak bütün yutanlar bilgi verebilir mi? Kokuyo mu
    Hocam sarimsak, limon vb degil korona hicbir viruse etki etmez. Gribe de iyi gelmez yani.

İran'da 113 hasta daha hayatını kaybetti, milletvekili seçimleri ertelendi

https://twitter.com/TurkishIndy/stat...53780861984768

7.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    merkez bankaları artık borsaları tersine çeviremez,2008 den durum farklı değil 750 milyar dolar 7 trilyon dolar gelse farketmez,artık hastalığa çare lazım,çünkü bu iş psikoloji işi,üretim duruyor,talep duruyor,tüketim azalıyor,borsaların ara tepkiler hariç artması imkansız,ha kara bulutlar dağılır, ozaman borsalar zaten dip yapmış olur,o zaman yükseliş başlayabilir,ama en azından önümüzdeki 1-1.5 ay kalıcı yükseliş zor.......
    Hastalığa çare demişsiniz ki bu tıbben imkansız çünkü Gribal hastalıkların çaresi yok. Yeterince sermaye el değiştirsin olay nihayetlenir, algı terse çevrilir. Mart ayını bitiremeden dünya yok olacakmış algısı var. Fokuslanan ülkeler pek çok sorunun cevabı niteliğinde. Bir buçuk milyarlık Çin düğün bayram ile acil durum için kurduğu hastaneleri kapatıyor. Peki bu ülkede değişen ne? Hastalığa çare mi bulundu? Tabii ki hayır, zaten gerekli de değil. Değişen sadece “Algı”. Üzerlerine düşeni yaptılar ve Çin’e fokuslanma bitti. Diğer yerlerde de aynısı olacak. Çin 1,5 milyar, Kıta Avrupası ve Kuzey Amerika’da bir o kadar. Gelişmemiş ya da Gelişmiş olsa dahi Güney Yarım Küredeki ülkeler ise gündem dışı.
    Bir, en fazla iki hafta istenileni almaya yeter gibi geliyor.
    (Kişisel görüşümdür, kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyin)

Esen kalın

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Neden çankaya köşkünde diye merak etmiştim. Cumhurbaşkanı yardımcısı kullanıyormuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cumhurbaskani yardimcisi kim

Valla bilmiyorum [emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 462/1002 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •