Turp Kasım ayına kadar şöyle dedi;
Ben sizin babanızım, ben ne dersem o olur... kasanın anahtarı bende..
Turp Kasım ayına kadar şöyle dedi;
Ben sizin babanızım, ben ne dersem o olur... kasanın anahtarı bende..
500 milyar dolar hazine
200 milyar dolar mortgage tahvili
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normal sartlar altinda bu hamleler ise yarar. Normal sartlar yok su anda. Fed in yapabilecegi pek bir sey yok. Sok etkisi yaratmak istediler ama ne kadar basarili olacaklar muamma.
ABD borsalarında gece yarısı futures işlemleri devre kesici yedi çünkü 1 önceki işlem günündeki ağırlıklı ortalama kapanış baz fiyatından %5 düştüler.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Abd future lar - % 5 te devre kesicide
Nikkei endeksi de - 1,5 civarında seyrediyor
Saat 03:25 itibariyle
Fed hamlesi ilaç olmadı mı yoksa sonradan mı birden yukarı yapacak Abd borsaları göreceğiz. Bana göre sert eksiden sonra ani yukarı yapabilir çünkü piyasa kapalıyken gelen haberler piyasa açılınca herkes aynı şeyi beklediği için beklenen etkiyi o anda yapmayabiliyor
Dax eksi 8
Uzakdoğu dan yayıldı virüs.Şimdi oralarda hızı azaldı kontrollü gidiyor bu kez merkez Avrupa ilan edildi ve batıda hızlı yayılıyor.
En azından uzakdoğu da carklar yakında dönmeye başlayacak gibi.Sonrasında da umalım diğer ülkeler ve biz de çabuk normale dönelim. Çin korona salgını için kurulan seyyar hastanelerin sonuncusunu da kapattı.
Bize gelirsek de sabaha yeşil açarız diye düşünüyorum.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri