Originally Posted by cerento 2 yillik -%5 de kvba pff den iyi gelir ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Nerede - % 5. İnvesting + % 0,09 diyor. Ayrıca kvba nın getirisine 2 yıllık faize bakarak karar vermenin doğru olmadığı burada defalarca konuşuldu, aman dikkat.
Originally Posted by Ege35 Nerede - % 5. İnvesting + % 0,09 diyor. Ayrıva kvba nın getirisine 2 yıllık faize bakarak karar vermenin doğru olmadığı burada defalarca konuşuldu, aman dikkat. bu iki site arasında hep fark var bende anlamadım...bu durumda ekside olması da mantıksız geliyor
Originally Posted by mrfatih bu iki site arasında hep fark var bende anlamadım...bu durumda ekside olması da mantıksız geliyor memorex lazım bize acilen.
Originally Posted by Ege35 memorex lazım bize acilen. blomberg de 10,58 -6,29
Originally Posted by ideaid blomberg de 10,58 -6,29 Orada bir gariplik var, grafikte faizi % 11,29 gösteriyor ama üstte yazı olarak 10,58 yazıyor.
Originally Posted by Ege35 Orada bir gariplik var, grafikte faizi % 11,29 gösteriyor ama üstte yazı olarak 10,58 yazıyor. işyatırım 10.58 gosteriyor
[QUOTE=ideaid;4238774]blomberg de 10,58 -6,29 1 yıl altı bonolarda yükseliş mevcut. Ben olsam kvba almam ppf alırdım.
Originally Posted by Ege35 Nerede - % 5. İnvesting + % 0,09 diyor. Ayrıca kvba nın getirisine 2 yıllık faize bakarak karar vermenin doğru olmadığı burada defalarca konuşuldu, aman dikkat. An itibariyle blomberg 2 yillik -% 6.28 ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum Rules
Yer İmleri