Sayfa 253/1003 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman, Aldığımız duyumlar hasta sayısının daha fazla olduğu yönünde. Test sonuçlarının pozitif geldiği fakat bunların 18 kişilik grupta olmadığı, sonucu negatif geldiği zaman bir daha teste yollandığında yüksek riskli gibi tuhaf bir yanıtın geldiği ve bunların genel hasta sayısına eklenmediği yönünde duyumlar alıyoruz. Yurt dışı geçmişi olmayan hastalar olduğunu söylüyorlar dedi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    iyimser düşünmek gerekir. bence şu umreciler hariç ciddi koruma yaşandı, oradan bir şey çıkar mı 1-2 güne belli olur. ama hemen hemen her yerde yakın temas yok denecek kadar az.
    İnşallah öyledir ,benim derdim borsa falan değil bu beladan kurtulalım millet olarak hem sağlık olarak hem de reel piyasa açısından.. şimdi bak ofisten marmaraya bakıyorum 30-40 gemi olurdu hergün birtek gemi yok bu işin ekonomik yarası iş uzun sürerse onarılması zor hale gelebilir ..endişem ilerisi için ..iş yapıyoruz

3.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman, Aldığımız duyumlar hasta sayısının daha fazla olduğu yönünde. Test sonuçlarının pozitif geldiği fakat bunların 18 kişilik grupta olmadığı, sonucu negatif geldiği zaman bir daha teste yollandığında yüksek riskli gibi tuhaf bir yanıtın geldiği ve bunların genel hasta sayısına eklenmediği yönünde duyumlar alıyoruz. Yurt dışı geçmişi olmayan hastalar olduğunu söylüyorlar dedi.
    Türk mü değil mi bilmemde tabibler birliği de bu kadar olaydan sonra ilk kez açıklama geliyor. manidar.

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    İnşallah öyledir ,benim derdim borsa falan değil bu beladan kurtulalım millet olarak hem sağlık olarak hem de reel piyasa açısından.. şimdi bak ofisten marmaraya bakıyorum 30-40 gemi olurdu hergün birtek gemi yok bu işin ekonomik yarası iş uzun sürerse onarılması zor hale gelebilir ..endişem ilerisi için ..iş yapıyoruz
    sağlık sorunu çözülerse piyasa sürüler paralar bir anda geri çekilmez. Bir şekilde bir kaç insan dışında 5,99 milyar insan köle, o bir kaç insanın refahı için kölelerinde ara sıra nefes alması gerekir.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    sağlık sorunu çözülerse piyasa sürüler paralar bir anda geri çekilmez. Bir şekilde bir kaç insan dışında 5,99 milyar insan köle, o bir kaç insanın refahı için kölelerinde ara sıra nefes alması gerekir.
    Sayın kızıldağ hisssede olmayanlar için buralardan yavaş yavaş blok alım yapılması sizce uygun olur mu tabiiki ytd. Teşekkürler

EML-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

6.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Sayın kızıldağ hisssede olmayanlar için buralardan yavaş yavaş blok alım yapılması sizce uygun olur mu tabiiki ytd. Teşekkürler

EML-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    valla gecen hafta salı günü dow için birileri güzel çalışma yapmış, onu izlemek doğru olur, 20700 altında 16 bin var. yani alım yapılırsa dowun bu 20700 kuralına uyarak alınmalı.

7. taban görmedim diyen kalmadı sanırım, birileri şu PEGİ ye de haber versin milyar üstü kar açıklıyor ama tabanda

8. almanya %5 en düşüğe göre tepki verdi, bıkmış artık düşmekten.

Sayfa 253/1003 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •