Sayfa 136/972 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Cafeye yaz fatihim
    O adam sikayet etmek icin giriyor foruma ��
    doğru...bu dönemde ceza almak istemem...HSA 92 küsürlerde en son 105 lerden almıştım...

Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Üstat Bu işi ilk girdiğimde ABD'de daha fazla zarar ederim diye düşünüyordum meğer ki BIST te daha fazla zarar oluyormuş. En iyi şirketler bile zarar ediyor. Herkes zararda olduğu için rahatım. En azından acımı paylaşıyorlar.
    Bu ilk degil
    O acidan rahat olabilirsin
    İlla cikisi olacaktir ama canimi sikan icten yedigimiz darbedir

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Bugün tepki alımları ile başlar sonrası aynı bildiğimiz gibi.
    News belli ki bir öngörün var. Bist sence nereye kadar gider ve bu süreç ne kadar zaman alır? Çünkü gördüğüm kadarı ile iyimser bir açıklamada bist heme yönünü yukarı çevirip artış başlayacak gibi en azından böyle dilek ve temenniler var. Sen ne diyorsun?

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bu ilk degil
    O acidan rahat olabilirsin
    İlla cikisi olacaktir ama canimi sikan icten yedigimiz darbedir
    Üstat en iyi ve en çok kazandıran hisse senedi fonlarını tercih ettim. Virus olayını hesabını yaptım ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. Sadece kısa sürede bu kadar çok zarar insanı korkutuyor.

Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Üstat en iyi ve en çok kazandıran hisse senedi fonlarını tercih ettim. Virus olayını hesabını yaptım ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. Sadece kısa sürede bu kadar çok zarar insanı korkutuyor.
    Ustadim
    Senin zarar cikmazsa dunya batmis demektir...
    Syg

6. Artık fonlar ne kadar düşmüş açıp bakmıyorum bile, hesap kitap işini bıraktım, elimdeki hisseler her gün taban yapıyor aldırmıyorum, oralardaki parayı gözden çıkardım oh be kafam rahat, nereye düşerlerse düşsünler.

7.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    News belli ki bir öngörün var. Bist sence nereye kadar gider ve bu süreç ne kadar zaman alır? Çünkü gördüğüm kadarı ile iyimser bir açıklamada bist heme yönünü yukarı çevirip artış başlayacak gibi en azından böyle dilek ve temenniler var. Sen ne diyorsun?
    Yarınki açıklamalar da muhtemelen ekonomik destek paketi açıklanacak bu olumlu olur ama kısa süreli olur, asıl geri dönüş için aşı bulundu denilmesi lazım oda daha var görünüyor yazın sonuna kadar yatay piyasa sürebilir belirsiz.
    Ytd

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Artık fonlar ne kadar düşmüş açıp bakmıyorum bile, hesap kitap işini bıraktım, elimdeki hisseler her gün taban yapıyor aldırmıyorum, oralardaki parayı gözden çıkardım oh be kafam rahat, nereye düşerlerse düşsünler.
    Ayni mantikla ilerliyorum ustadim
    80 k girmistim
    Hesap yapmayi bile biraktim
    Acmiyorum bile
    Kafam okadar rahatki 😀

Hayir!!!
    Degilim iste
    Rahat degilim
    Kendimi yiyorum aslinda
    Sadece teselli benimki...
    Ne zaman doner de kara gecer diye bekliyorum.

Cift kisilikli yapti bu mk fonlari

Sayfa 136/972 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •