Sayfa 824/1002 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,585 - 6,592 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Keşke daha önce viopa başlasaymışım diyorum ama kısmetten öte köy yok. Borsada çok eskiyim ama vadeli işlem de bir hafta olmadı. ben hisselerde bile vadeli yapıldığını bilmiyordum. Hareketlilikten yararlanmak lazım bundan sonra kısmetse bol bol forumdayım. Short veya long kaygım yok. Günlük olarak değişmeli fikirler. Hele de bu piyasada.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    borsa dediğin bir çizgiden ibaret... en önemli bölge 88-86 bölgesiydi ve altında da 82 bin trendi vardı.

dün 88-86 bölgesini test edip bugün dibi bulmak için 82 bine vurdular ve tekrar 86-88 bölgesine attılar.

yurtdışı akşam sabah bozmazsa yarında 88 bini test etme ihtimali yüksek. yükseliş devam ederse 5 günlük ortalamaya bakmak gerekecek.

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Iste tam da bu yuzden girmelisin. Kendini kaybetmek icin. Gun icinde neler yasayacaksin neler. [emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yaş ilerleyince o heyecan vücutta ters etkiler yapmaya başlıyor. mide yanması, tansiyon var bende
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

4.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    borsa dediğin bir çizgiden ibaret... en önemli bölge 88-86 bölgesiydi ve altında da 82 bin trendi vardı.

dün 88-86 bölgesini test edip bugün dibi bulmak için 82 bine vurdular ve tekrar 86-88 bölgesine attılar.

yurtdışı akşam sabah bozmazsa yarında 88 bini test etme ihtimali yüksek. yükseliş devam ederse 5 günlük ortalamaya bakmak gerekecek.

Borsa da şelale nedir ve grafiği nasıl olur konulu bir eğitim videosu olsa

Al bu grafikte göster

Zaten senin bişi anlatmana gerek kalmaz gören haaaaa der anlar ve kaçar

5. Niagara şelalesi bunun yanında güdük kalıyor değil mi viper
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku

Keşke daha önce viopa başlasaymışım diyorum ama kısmetten öte köy yok. Borsada çok eskiyim ama vadeli işlem de bir hafta olmadı. ben hisselerde bile vadeli yapıldığını bilmiyordum. Hareketlilikten yararlanmak lazım bundan sonra kısmetse bol bol forumdayım. Short veya long kaygım yok. Günlük olarak değişmeli fikirler. Hele de bu piyasada.

Hosgeldin. Simdi senden mutlusu yok. Hep boyle baslar ama ya sonrasi. Bu arada o hacim nedir oyle. Araci kurumu zengin edersin

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku

Keşke daha önce viopa başlasaymışım diyorum ama kısmetten öte köy yok. Borsada çok eskiyim ama vadeli işlem de bir hafta olmadı. ben hisselerde bile vadeli yapıldığını bilmiyordum. Hareketlilikten yararlanmak lazım bundan sonra kısmetse bol bol forumdayım. Short veya long kaygım yok. Günlük olarak değişmeli fikirler. Hele de bu piyasada.

komisyon oranı nedir ?

8. Düşüş bitti.. Havalar düzelecek, virüs etkisini kaybedecek bugün ralli başladı inşallah

Sayfa 824/1002 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •