Saðlýk Bakaný Koca: "Daha önce 5 ülkeye uçuþ yasaðý konmuþtu. Þimdi 9 ülkeye daha bu yasak konuluyor."
Kaynak : Anadolu Ajansý
Saðlýk Bakaný Koca: "Daha önce 5 ülkeye uçuþ yasaðý konmuþtu. Þimdi 9 ülkeye daha bu yasak konuluyor."
Kaynak : Anadolu Ajansý
türk vatandaþýmý bunlar.
iller neresi ?
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Abd baþkaný trump'ýn koronavirüs nedeniyle olaðanüstü hal ilan etmesi bekleniyor - bn - bloomberg ht
ýl acýklanmýyor....soylentý var sadece .....kapalýcarsýda calýsan býrý dýye vatandaþlar yaymýs...ama dedýkodu
147 gecýlmezse .....ay sonu 136 beklerým.......takýp edelým.........
hepsi birbiri ile baðlantýlý kiþilermiþ...yahu bu kadar kolay bulaþýyorsa bu Trump'ta kapmýþ olanbilir mi virüsü acaba? herif yaþlýda...
....3 yeni daha taný koyduðumuzu söylemek istiyorum. 5 vakanýn tamamý doðrudan baðlantýlý.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...amasi-41468577
ÜYELÝK : KASIM 2006
Bayram zamanlarýndan daha fazla kolonya satýlmýþ, ve kimse ile temas etmeyin deniyor.
Sýra dýþý bir olay.
Ýspirto rengini ve kokusunu severdim onun fiyatý nasýl acaba.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
meraktan günlük onaylý covid vaka sayýsý artýþlarýný izliyorum bir haftadýr internetten
bugün ilk kez 10.000'e vuracak gibi.
daha önce en yüksek günlük dün 6000'di.
ondan önce 2000-5000 arasýndaydý.
2 aya milyonlar ve saðlýk sistemlerinin týkanmasýný bekleyenler haklý çýkacak belki de.
tr 5'e yükselmiþ bu arada, bakalým diðer ülkelerden ayrýþmaya devam edebilecek mi yoksa tipik katlanma burada da baþlayacak mý.
Yer Ýmleri