Sayfa 834/1002 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,665 - 6,672 arası.

Konu: Viop - XIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bugün markete gittim millet talan etmiş...inanılmazdı gerçekten wc kağıtları, makarnalar, yağlar, şeker rafları boşaltmışlar...ne oluyoruz abi memlekette kıtlık mı çıktı? icabında ihracatı kesersin en kötü durumda tamamen iç piyasaya verirsin malı olur biter...inanılmazdı ya...

2. 2008 krizinde dipten dönüş, batanlar belli olmadan mı olmuştu, belli olduktan sonra mı, kurtarma paketleri sonrasında mı?

3. İnvesting tupras yorumu..
    Tupras ın bacası girse bu kadar acıtmazdı..

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Makarnacilar aciklama yapmisti dun. Gerekirse ulkeyi makarnaya bogariz diye😀

5.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Bugünkü en iyi 5 alıcıya iyi bakın derim, bist pastasında...

1- Oyak yatırım, ereğli, adnac, mrdin almış ( yüksek ihtimal geri alım kapsamında, hepsi oyak şirketi)

2- İş yatırım, tuprs, tskb, thy, garan, bildiğin endeks almış ( muhtemelen bes fonlarına alım yapmıştır)

3- Halk yatırım, halkb almış ( geri alım kapsamında aldığını açıkladı zaten)

4- Ziraat yatırım, tcell, thy, garan, akbank bu da endeks almış ( muhtemelen bes fonlarına)

5- Vakıf yatırım vakbn almış ( geri alım kapsamında olduğu açıklandı)

Bilmiyorum ama bu alıcılarla dönen piyasa bana pek de dönmüş gibi görümüyor...

Tekrar altını çizeyim, piyasa döndü ya da dönmedi demiyorum, sadece temkinli davranmak lazım diyorum...
    Üstad bilgi için çok teşekkürler,

6.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Akşam seansında güzel hacim oluyor. Ben ilk defa görüyorum bu kadar hareketli akşam seansı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bugün rekor kırıldı galiba viopta.
    Gündüzde yazmıştım gözünüze çarpan hisseler var mı forum ahalisi?
    Biraz göze çarpanları yazsanızda yarın bakalım.

7. Bovespa depar atmış, yüzde 6
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Merkez toplantısında vakifa ve halka kendi hissesini almasını ziraat yatirama da endekse destek atma talimatı gitti.haber-takas bakın lamba gibi ortada olay...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Sayfa 834/1002 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •