Son dip artık 5.05
Altı yok
Yataya saracak
Benim fikrim
Son dip artık 5.05
Altı yok
Yataya saracak
Benim fikrim
Ocak ayinda elinde hisse olan herkesin 1 senesi gitti. Yeni alanlarin da bir o kadar sureyi gozden cikarmalari lazim.
Babalar CO2 emisyonlarini, hareket eden gemi sayisini, onu bunu hep takip ediyordur. Fiyatlar bize gosterir surenin ne kadar olacagini. Virusun durumuna, daha ne kadar tahribat yapacagina bagli durum. Bu da gecer.
yok instqagramd a paylsimlari var. Yaslilarda durum fena oluyor. Esim Burada Hemsire BErlinde yasli deilse, solunim destegi verilmiyor sadece ilac destegi veriliyor ve tedavi oluyormus. Gerci o farkli bir kisimda calisiyor ama ani bir durumda butun hastanenin sadece solunum yolu hastaliklarina destek vermesi gibi bir durumu hesapliyorlar
Problme ne biliyormusuunz ? Ingiltere basbakanin yaptigi aciklamada. Makronun toplumun buyuk cogunlugu bundan etkilenecek denmesinde, Merkelin%70 bundan enfekte olacagiz demesinde, yine Hollanda basbaskanin da benzer aciklamalarda bulunmasi.
yani bu devasalasan bir problem haline gelecek gibi. Almanya onlemleri almakta bence gecikti. orada gene onceden onlem aldilar. Ama garantici Alman Akli, bunun %70 i yayilacagini dusunuyorsa vay halimize, insanligin sonuna mi geliyoruz ? Halkbank i kim ne yapsin. Son gunlerimizde ekmek, makarna herseyden daha onemli.
Bilmiyorum sadece sesli dusundum. Yatirim tavsiyesi deildir
TGT en sonunda hiçbir cevaptan tatmin olmayıp senden ve Th den bu krizin ve borsadaki durumun en geç 1 yıl sonra biteceğine dair yazılı belge istemeye kadar vardiracak durumu gibi
Bu arada aman bozulmasın bizdeki durum diyelim. Avrupa -5 lerde .
Bugünkü açıklama teşvik vs.beklentisi mi tutuyor endeksi.
Korkum aciklamaya kadar endeksi tutup sonra cakmazlar umarim.
Yer İmleri