Ortaklar şu hisse ne zaman ki beni sattığıma pişman eder o zaman bu hisse gidecek denektir. Yine beni satmadığıma pişman etti
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ortaklar şu hisse ne zaman ki beni sattığıma pişman eder o zaman bu hisse gidecek denektir. Yine beni satmadığıma pişman etti
Bu arada lot olarak geçmiyormuş adet olarak alım satım yapılıyormuş bunu öğrendim.
abi şu net, bir şekilde piyasa makarna almak için senet sattırıyor, ha bu düşmez anlamına gelmesin adam 1 milyon lot burdan alır, döner daha aşağıdan 1 milyon daha alır. hedefi ve zamanı biliyorsa hepsi olur, ama bugün ky lar yavaş yavaş çekiliyor. Bu endeks rakamı bence dip mi, onu bilemem. bildiğim tek şey, dow 20700 üstünde olmalı, bizim endeks için 92600 üstünde güvenli. pegasus 20 lira olsun bizde alalım.
Alıntı Pegasus’un 11 lira olduğu günü bilirim o zaman halk 9 liralarda geziyor garanti 8 liralar da geziyordu sana sadece bunu söyleyeyim. Bir zamanlar Thy zarar açıklardı sürekli 4. 20 alıp 4.25 den sattığımı bilirim. Şimdi bu havayolu şirketleri bir zarar açıklamaya başlarsa 16 larda bulursun pgsuus u tabi ben anlamam onun içim sizlere soruyorum zaten.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
5.22 yazdım mallarımı gördü alacağım diye yukarı gitmiyor
Dünya liderimiz saat 14.00 açıklama yapacaktı. duyummu aldılarki borsa geri satışa dönüyor.
Ykb hissendeki 1.99 alış emrim gerçekleşmiş. ilk hisse senedimi almış bulunuyorum.
Yer İmleri