Sayfa 911/1002 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: Viop - XIII

1. 2008 krizi ile bu farklı o zaman Fed vs. Güçlü idi ve finansaldi kriz şimdiki sağlık hiç borsa,döviz,altın hiçbir piyasaya ilgisi olmayan adam bile panikte krizde bu kolay olmuyacak buradan yaziyorlardi bim boşaltılmış filan diye iyi buralarda yok diyordum şimdi tasralara kadar yayılmış durumda.Turizim bitik bu yıl gitti ücretsiz isdrn çıkartmalar başladı ve bu yaygınlaşacak petrol düşmeye doyamadi Dow 20k fukara sumugu gibi yapıştı kaldı ülkeler bir bir içine kapaniyor vebizim pala hokus pokus yapıyor 87k de.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bakalım bizden nasıl bir paket çıkacak...

Polonya virüsle savaşmak için 52 milyar dolarlık teşvik hazırladı

Polonya, ekonomiyi koronavirüs etkisinden korumak için 212 milyar zloti (52 milyar
    dolar) veya gayri safi yurtiçi hasılanın yaklaşık% 9'una denk gelecek bir kurtarma
    paketi açıkladı.

Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ve Başbakan Mateusz Morawiecki, ortak basın
    toplantısıyla açıkladıkları plan, girişimcileri destekleme ve işgücü piyasasını
    koruma planının borç geri ödemeleri ve sosyal katkılar, kredi garantileri ve
    çalışamayanlara maaş ödenmesini öngörüyor. Parlamento aracılığıyla hızlı bir
    şekilde yasalaşacak olan teşvik paketi, Salı günü yapılan acil faiz indiriminin
    ardından geliyor.

Virüsün yayılmasını yavaşlatmak için hükümet sınırları ve alışveriş merkezlerini,
    barları ve restoranları kapattı. Morgan Stanley'e göre önlemler Polonya'yı
    1990'ların başından bu yana en derin durgunluğuna itebilir.

3. Şirketler kredi alıyor hisse teminatı veriyor. O şirketler alırsa alır. Şu an nakite dönüyor tüm dünya.

Her varlığın ilk amacı önce kendi varlığını idame etmektir, ölümcül risk almaz akıllı ise.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Ariston abi bu virüsü yenebilecek mi insanoğlu
    Hamdım Piştim Yandım

5. Polonya 52 milyar dolarlık teşvik paketi hazırlanmış.

Çıta yükseldi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    *FİTCH, LÜBNAN'IN KREDİ NOTUNU 'C'DEN 'RD'YE İNDİRDİ

(18/03/2020 - 15:02:21)

o nasıl bi notmuş öyle.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    *suudi arabistan enerji bakanı, aramco'ya petrol arzını önümüzdeki aylarda 12,3 milyon varil/gün seviyesinde sürdürde emri verdi

(18/03/2020 - 15:00:59)
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

8. Çin Merkez Televizyonu'ndan alınan habere göre,Çin'in en iyi epidemiyoloğu Chen Wei'nin liderliğindeki tıbbi ekip tarafından geliştirilen #COVID19 aşısı Pazartesi günü #Çin’de klinik denemeler başlatmak için onaylandı.Chen Wei, #ebola’ya karşı aşı geliştiren ekibin başındaydı.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Sayfa 911/1002 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •