Sayfa 912/1002 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Viop - XIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ariston abi bu virüsü yenebilecek mi insanoğlu
    Bilemiyorum ben eski düzenden yanayım. İnşaallah yener.

Öte yandan iblis insanları robotlaştırmak, birbirinden uzaklaştırmak ve yalnızlaştırmak istiyor. Gidişat malesef o yönde.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bankalara faizleri indirin kredi vermekte zorluk çıkarmayın diyecekler uymazsaniz ceza yada zorluk cikar size. Sokağa çıkma yasağı olmaz ama kısıtlama olur. İşsizlik fonundan maaş ödemesi olurmu ? elektrik ve doğalgaz indirimi olur internet bedava olur bir süre ek ilave
    mart 11 de istifa verip Adanaya döndüm.
    tazminatlarımı alıyorum ama

işkurdaki eleman istifa verdiğim için işsizlik maaşı alamayacağımı söyledi
    sen işlemi yap bakalım savcılığa olağanüstü durum dilekçem hazır dedim

bakalım ne olacak
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

4.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Toplamazzzzzzzzzzz nakidi çok olan şirketler toplar.Parayı oraya bağlamazlar ........... borsadaki şirketlerinin değerinin düşmesi etkilemez ..... 3-5 yıl sonra bi şekilde çıkar ama ellerindeki nakidi çevirmek onların önceliğidir.Şirket hisselerini halka arz ederken kuruş mu harcadı ???????? harcamadı onalar için önemli değil ..............Ama şöyle alabilirler ucuz olduğu için alırlar yükselince yüksek fiattan satarlar ama bu işe pek girmek istemezler çünkü bu onların işi değildir onlar kendi işlerini yapıp sermayeyi çevirmek çoğaltmak isterler.
    Yav bence de toplamaz, hele bu ortamda hiç toplamaz daha çok erken, patronlar nakit diye yanıyor.
    Garipsedim açıkçası söylemini.
    İnsan iki şeyi bilmelidir:
    1.Haddini. 2.Hesabını.

5. Çin Merkez Televizyonu'ndan alınan habere göre,Çin'in en iyi epidemiyoloğu Chen Wei'nin liderliğindeki tıbbi ekip tarafından geliştirilen #COVID19 aşısı Pazartesi günü #Çin’de klinik denemeler başlatmak için onaylandı.Chen Wei, #ebola’ya karşı aşı geliştiren ekibin başındaydı.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

6. dolar 6.47 olmuş .... dolarla işim olmaz bloombergde gördüm ....ewet korona korkusu ekonomi korkusuna dönüştü ........ virüsün korkusu mutasyona uğradı ekonomik korkuya dönüştü .....
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

7. ekonomimizin durumunu yabancılara soruyoruz ....... Bloomberg ne hallere düştük....
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Benim Arkadas 39 dan pgsus almisti seviniyordu. O bile yuzde 25 zararda. Gerisini siz dusunun

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Thy devlet destekli ona bişe olmaz.Ama özel hava yolları çok riskli,ciddi anlamda sıkıntıları var.

Sayfa 912/1002 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •