hahaha...ya abicim beni bulaştırmayın bi daha bu işe...yani yanlış hatırlamıyorsam sanırım en hızlı akan viop topiği oldu...1 haftada neredeyse 1.000 sayfa oldu... Originally Posted by tospa Yeni topigide Türkoğlu acsin. Cok kisa oldu bu saylanmaz😂
Originally Posted by laguna yükselecek gibi görünüp yükselmiyor, düşecek gibi görünüp düşmüyor. göstergelerin yön vermediği zamanları sevmiyorum. Daha nasıl düşmüyor.. ??..
Toplnatı geciktiriliyor bence 17:00 denmişti.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Elin deysun abim yeter uçalim gayri
herkese spottan 1.000 lot TCELL hediye edeceklermiş...hadi yaşadın Originally Posted by kotancı belkide toplantı sonucunda margin call sürüseni 1 aya çıkarırlar
Originally Posted by ariston Viop - XIV şeklinde açılması gerekiyor. Viop - HIV olsun abi.
Originally Posted by ariston Viop - XIV şeklinde açılması gerekiyor. bu sefer ballı biri açsın longdan kazanalım artık....
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum. Selametle.....
Originally Posted by ConSenSus SenSor Daha nasıl düşmüyor.. ??.. Sn Laguna haklı, %0.5- 1 lik düşüş mü olur. %5 ten aşağısına düşüş demiyoruz artık.
Forum Rules
Yer İmleri