Erdoğan : Vatandaşlarımızdan Hayati olmayan sağlık sorunlarını mümkün olduğunca aile hekimleriyle çözmelerini rica ediyorum
Erdoğan : Vatandaşlarımızdan Hayati olmayan sağlık sorunlarını mümkün olduğunca aile hekimleriyle çözmelerini rica ediyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : Krizden en çok etkilenen Türk Hava Yollarına gerekli desteği vereceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Corona virüsü tedbirleri kapsamında 65 yaşının üstündekilere maske ve kolonya dağıtılacağını açıkladı.
Uzun açıklamasında herzamanki dediklerini tekrarladı,yani halka umut dağıtmadı,bundan şu çıkıyor,kuru,kuru selavat,gel yanıma uzan yat.
Erdoğan: Türk Lirası olarak gelişmekte olan ülkelerin hepsinden daha iyi bir direnç gösterdik
Erdoğan: Bu dönemde de gelişmekte olan ülkeler arasında pozitif ayrışan bir ülke konumunda bulunduğumuz bir gerçektir
Paket :
![]()
Yer İmleri