Sayfa 269/996 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    dow jones a ne olmus arkadaslar
    fed uyeleri toplu intihar falan mi etti?
    -10% an itibari ile
    Bu virüs konusunda Amerika da şeffaf değil bence .

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Çanakkale deyince; önemini ve Atatürk gibi bir yiğidi farketmemizi yadsımadan Enver Paşa 'ya haksızlık edildiğini düşünürüm. Kurtuluş Savaşı' nda pek adı geçmez ama her zaman Atatürk 'ün ve milletimize arkasındaydı bence .

Bildiğimiz ve bilmediğimiz tüm kahramanlarımız nur içinde yatsın.
    Belki de bunu en iyi Hafız Hakkı Paşanın hatıratından bir alıntı anlatabilir... Günlüğüne 16 Ocak 1915'te şöyle yazmıştı: "Ah Enver, ah! Bu kış seferini ta'cil etmek (acele ettirmek), sonra da bu parlak taarruzda 9. Kolorduyu dörtnala kaldırmakla, 100 bin masumun kanına girdin! Allah seni affetsin..."

Tam bir maceraperest, hayalperest, haris, cahilin tekiydi, gebermesi de öyle oldu.

Şimdi araştırmayayım, Mustafa Kemalin arkasından da dolap çevirdiğini, defalarca okudum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Çanakkale deyince; önemini ve Atatürk gibi bir yiğidi farketmemizi yadsımadan Enver Paşa 'ya haksızlık edildiğini düşünürüm. Kurtuluş Savaşı' nda pek adı geçmez ama her zaman Atatürk 'ün ve milletimize arkasındaydı bence .

Bildiğimiz ve bilmediğimiz tüm kahramanlarımız nur içinde yatsın.
    Yönetim sanatının temelinde imkan ve kabiliyet yatar.
    Kanuniyi başarılı kılan kendisi kadar, ondan önceki padişahların kasayı doldurması ona bir devlet düzeni sunmasıdır. Eğer imkanın yoksa büyük hesaplar yapmayacaksın. Enver paşanın hedefleri kaynaklarının ötesindeydi. Sonuç hüsran oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Belki de bunu en iyi Hafız Hakkı Paşanın hatıratından bir alıntı anlatabilir... Günlüğüne 16 Ocak 1915'te şöyle yazmıştı: "Ah Enver, ah! Bu kış seferini ta'cil etmek (acele ettirmek), sonra da bu parlak taarruzda 9. Kolorduyu dörtnala kaldırmakla, 100 bin masumun kanına girdin! Allah seni affetsin..."

Tam bir maceraperest, hayalperest, haris, cahilin tekiydi, gebermesi de öyle oldu.

Şimdi araştırmayayım, Mustafa Kemalin arkasından da dolap çevirdiğini, defalarca okudum.
    Abi o günlükler hakkında çok dedikodu var . Enver Paşa 'ya itaatsizlik eden paşalar İstanbul 'a dönünce yazıyorlar o günlükleri kendilerini kurtarmak için.

Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    dow jones a ne olmus arkadaslar
    fed uyeleri toplu intihar falan mi etti?
    -10% an itibari ile

Hüseyin Günay
    @huseyingunayDC
    ·
    1h
    Trump’tan yeni adımlar;

•Kiracılar nisan sonuna kadar evden çıkartılamayacak
    •New York’a bin yatak kapasiteli gemi hastanesi gönderilecek
    •Savunma Üretim Yasası aktif edildi
    •Kendimi savaş zamanı başkanı gibi hissediyorum
    •Virüs sinsice yayılıyor
    •FDA açıklaması sonra

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Görende piyasalar dünyanın sonunu fiyatlıyo sanar satıp satıp ölmeden önce yiyelim mi diyolar ne yapıyolar. Abd nin -10 olması çok ilginç
    [emoji23][emoji23]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bu güne kadar okuduğum kitaplarda (anılarda) nedense bir tek Halil Kut Paşa Enver Paşa aleyhinde söz etmemiş öyle dişe dokunur...

Nedense...

8. Ya beyler bu altın nedir böyle borsada olsam daha mı az darbe yerdim bu hafta?

Sayfa 269/996 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •