Dönüş zaten cok enteresan olucak, tepki mi tren mi denilecek. Tabii dönüşe kadar sağ kalabilirsek, birde aklıma ya hiç dönmezse diye sorular sormaya basladı iplisss
Şöyle düşünüyorum da,
Virüs tüm dünyayı ele gecirince bizler köle mi olucaz yoksa kıyamet mi kopucak.
dedem anlatırdı ecüc mecüc diye ufak bişiiler peydah olucak kıyametten önce derdi, acaba virüsler mi kastedilen
Ariston abi bu konuda bişiiler der mi ki
Hamdım Piştim Yandım
Kudlow Says US "May Take Equity Position" As Part Of Coming Bailouts
Komunizm geliyor. [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reha abi senin rakıya da yakında zam gelir
Güneysu nerede abi
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
İlk düğme yanlış olunca diğerleri de yanlış Gider. İdlipteki insanları Avrupa'ya yollayacağım diye kapıları açtık Afganlı Suriyeli Iraklı Bangladeşli İranlı hepsi girdi bunların ne olduğu belli değil sen bunları karantinaya alacan yada ülkelerine göndereceksin. Diğer önemli husus bu salgın sonrasında ara mal dahil bir çok üründe talep patlamasi olacak bunun için buna hazır olmazsak fiyatlardaki anomaliler piyasayı etkiler araba fiyatları bir tur daha atar. Hizmet sektörüne hiç bir destek yok bu adamlar bir hafta sonra mecbur dükkanı açacak bunlar günü birlik kazanıp harcayan insanlar. Dünyada bazı ürünlerde fiyat patlamasi olacak bence kopmle bir kurul ile üretmeden tüketime sağlık sektöründen bilişime turizme ortak bir zincir kurup planlama yapılmalı bence n kritik sektör turizm zaten hasarlı ikinci bir kriz nasıl atlatılır zor. Bence bu sektörde sağlık üssü kurup rezervasyon ve sağlık konusunda kontrolü elde bırakmadan takip Edip devam etmeli. Yoksa üç ay sonra topu tüfeği atarız
Yer İmleri