Bir müddet geçmeden kalıcı yükseliş beklemek zaten hayal olur.Alanlar akşamı bile beklemeden 3-5 kademeye satıyor gibi görünüm.
En azından bazı günler ortalık sakinken yukselsek de sonraki düşüşler için pay olsa.
Bir müddet geçmeden kalıcı yükseliş beklemek zaten hayal olur.Alanlar akşamı bile beklemeden 3-5 kademeye satıyor gibi görünüm.
En azından bazı günler ortalık sakinken yukselsek de sonraki düşüşler için pay olsa.
36 al 26'ya gelsin 1 haftada. Nasil istir artik yani. Allahtan fazla gelmemisti. Neyse ben havacilara gomdukce gomuyorum, jubilemi yapacagim bu sefer TC borsasindan. Maliyetlenme bitince Halk 7, Pegi 45, TAV 24, Tombik 13'de jubile.
Bahriyeli kardeş kalbimde ki korku panik bugün zirve yaptı. 4.60 açacak diye ve tüm malımı 5.05 den hatta 5.01 den satmak geldi. Ve ben ekranı açtım ve sadece bekledim. Bu borsa da maalesef bizim gibi yatırımcı korkusu tavan yaptı ise tepki gelecek demek oluyor ki durum ortada satsaydım malsız kalmıştım. Yani kısacası borcun yoksa ve ihtiyacın yoksa Arsa aldım deyip ekranı kapatacaksın. Ve millet borsa konuşurken borsaya girme aşkı Şevki kalbine gelince senede bakacaksın. 5 lira ise yapacak birşey yok arsan henüz değerlenmemiştir deyip kapatacaksın. 20 lira ise 3 te ikisini satacaksın tam coşkuda 60 lira olacak dendiği anda satacaksın. Tabi bunlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Bu tavsiyeyi 7.40 da satamayıp hatta satacağım deyip satamayan birisi olarak yazıyorum.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Benim gibi little treyder bile 100k lotu almış korkmayın ben sizin yerinize korkarım))
Acizane dostlar beklentim borsanın hızlı bir tepki vermesi tabi bu benim beklentim. Yatırım tavsiyesi değildir mal almaya kalkmayın alırsanız tepki gelmez bunu da bilin.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
666 hatırlar, 1929 için bir DOW grafiği atmıştık. Tekrar gönderelim, inceleyin sizce ne olur tartışalım.
Yer İmleri