Sayfa 338/1003 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Ekyo doaş thy akbank halk gerel ıcbc

ICBC Maliyet yüksek 5.88 elde patladı o

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Adamlar anladılar TGT elimize verecek doğal olar gardlarını aldılar ..yav babacım sen de çok açık ediyorsun elini ! ..bırak arada ben kaynıyacam ondan korkuyom
    Bahriyeli sabah 10 bin lotla deneme yapıldı sen belki dalga geçtiğimi sanıyorsundur işte ispatı ben 5.03 verdim ******** 5.07 yaptı bir 10 bin daha verdim sonra 5.09 yaptı. Sonra 5.05 10 bin yerine koydum. 5.03 yaptı 10 bin daha alınca 5.01 gösterdi işte sana foto IMG_8287.jpg

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Tohum demişken ilk borsada batanları ve medeniyetin doğuşunu anlatayım.
    zaman milattan önce 12 000 ler
    mevki :göbeklitepe
    avcılığın zirve olduğu yıllar
    geyik,tavşan,av hisseleri tavan yapıyor,alternatifleri yok
    zerdüşcan adında biri çıkıyor.
    bişey buldum diyor.
    bir ekiyorsun 50 oluyor.
    50 ekiyorsun 2500 oluyor.
    halk bu buldu mu bugday diye anlıyor.
    buğday eken iyilik eker diye bir aforozma uyduruyor.halk bugday hisselerine yükleniyor.
    geyik ,tavşan,mızrak fiyatları hızla düşüyor.
    avcı derneği senedi olanlar batıyor.
    avcılar utancından kendilerini mağaraya kapatıyor.
    yeni düzene ayak uyduramıyorlar.
    içsel sogulama başlıyor.
    hasret çektikleri geyik resimlerini mızrak uçlarıyla mağara duvarlarına çiziyorlar.içlerinden biri kapıya numaratik koyuyor.akşamları buğday kafalılara resimleri gösteriyor.bu yan gelip yatıp resim çizenlere sanatçı diyorlar.medeniyet değişimi oluyor.
    ne oldu sonuçta 666 ortağın dediği gibi sabana yatırım yapanalar da kaybetti.
    hikaye çok güzel. hafta sonları da fabrikayı üretimi sevkiyatı takip ediyorum, ama mayıs ayında ilk işim göbeklitepe yi görmek olacak. ihmal edilmemesi gereken bir durum bu. dile kolay 12 bin yıl.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Bahriyeli sabah 10 bin lotla deneme yapıldı sen belki dalga geçtiğimi sanıyorsundur işte ispatı ben 5.03 verdim ******** 5.07 yaptı bir 10 bin daha verdim sonra 5.09 yaptı. Sonra 5.05 10 bin yerine koydum. 5.03 yaptı 10 bin daha alınca 5.01 gösterdi işte sana foto IMG_8287.jpg

Estafurullah dalga geçtiğini düşünmedim ..yaparlar dostum yaparlar ,işin doğası böyle biz onlardan onlar bizden koparmağa çalışıyor

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Tohum demişken ilk borsada batanları ve medeniyetin doğuşunu anlatayım.
    zaman milattan önce 12 000 ler
    mevki :göbeklitepe
    avcılığın zirve olduğu yıllar
    geyik,tavşan,av hisseleri tavan yapıyor,alternatifleri yok
    zerdüşcan adında biri çıkıyor.
    bişey buldum diyor.
    bir ekiyorsun 50 oluyor.
    50 ekiyorsun 2500 oluyor.
    halk bu buldu mu bugday diye anlıyor.
    buğday eken iyilik eker diye bir aforozma uyduruyor.halk bugday hisselerine yükleniyor.
    geyik ,tavşan,mızrak fiyatları hızla düşüyor.
    avcı derneği senedi olanlar batıyor.
    avcılar utancından kendilerini mağaraya kapatıyor.
    yeni düzene ayak uyduramıyorlar.
    içsel sogulama başlıyor.
    hasret çektikleri geyik resimlerini mızrak uçlarıyla mağara duvarlarına çiziyorlar.içlerinden biri kapıya numaratik koyuyor.akşamları buğday kafalılara resimleri gösteriyor.bu yan gelip yatıp resim çizenlere sanatçı diyorlar.medeniyet değişimi oluyor.
    ne oldu sonuçta 666 ortağın dediği gibi sabana yatırım yapanalar da kaybetti.
    Muahhahahaha. Geyik resimlerini mnizrak uclariyla magara duvarlarina cizmek Hepimize kafayi yedirtecek sonucunda bu piyasalar.

Son 1 senede adam gibi kazandiran tahminim bu Sulunezde CB'inin secimleri halletmis olmasini ihtimaline oynamam oldu. Gerci o da "ya tutarsa diye" diye gole maya calmis ama, kagitta yanlisla da yuklu meblag kazandik. Ondan sonraki hicbirsey hicbir sekilde tutmuyor.

8.  Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Bahriyeli kardeş kalbimde ki korku panik bugün zirve yaptı. 4.60 açacak diye ve tüm malımı 5.05 den hatta 5.01 den satmak geldi. Ve ben ekranı açtım ve sadece bekledim. Bu borsa da maalesef bizim gibi yatırımcı korkusu tavan yaptı ise tepki gelecek demek oluyor ki durum ortada satsaydım malsız kalmıştım. Yani kısacası borcun yoksa ve ihtiyacın yoksa Arsa aldım deyip ekranı kapatacaksın. Ve millet borsa konuşurken borsaya girme aşkı Şevki kalbine gelince senede bakacaksın. 5 lira ise yapacak birşey yok arsan henüz değerlenmemiştir deyip kapatacaksın. 20 lira ise 3 te ikisini satacaksın tam coşkuda 60 lira olacak dendiği anda satacaksın. Tabi bunlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Bu tavsiyeyi 7.40 da satamayıp hatta satacağım deyip satamayan birisi olarak yazıyorum.

Bunu 22 yildir borsaya yatirim yapan birinemi yaziyorsunuz[emoji16]

Yinede teşekkürler [emoji120]

Sayfa 338/1003 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •