Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Dükkan işletmecisi gelip bir anda ortadan kayboluyor..sanırım sarışın kovalamaya gitti![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
10 sene üyeliğimde 1 tane cezam vardı, o da forum üzerindeki yazımdan değil, msn den modaratöre yazdığım bir yazı sonucu idi..
msn de, yazılarda şekiller çıkıyordu.. normal yazı içinde geçen bir kelime ''alsana'' '' abi şu adamın cezasını affedip foruma geri alsana '' yazdığında bir eli diğer elinin bileğini tutuyor, diğer el parmak arası gösteriyordu..
yazıyı yazıp gönderdim, sonradan fark ettim, gittikten sonra, foruma döndüm, cezalı idim..![]()
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
5 satır.. Kalmış iki satır..
Ama adam da bana önce dingil dedi.. Sonra da dangalak dedi.. Hem de ben yüksek lisans yaptım dedi..
Ben de küfrettim..
Ben iki tane yaptım o yüksek lisanstan.. Bi poka yaramadı.. Genel Müdürlükten emekli oldum.. Bi CEO bilem olamadım..
Tam bir yazı yazacaksın.. Grafik çizmişsin.. Hesap yapmışsın.. Pırt diye birisi birisine laf sokuyor topikte.. Dönüp adamın eski yazılarına bakıyorsun.. Aynı şeyi defalarca yapmış.. Bir tane de işe yarar yazısı yok... Atıyor kafan...
Neyse.. İki satır daha varmış..
Zaten bir aya kalmaz yaylaya gideceğim.. 4 ay gelmem..![]()
Yer İmleri