Sayfa 287/996 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1. BRL ve ZAR ile kurdukları SWAP hattı kura ne etki ediyor izleyelim.

ZAR hergün yeni zirve görmesine rağmen SWAP rahatlığıyla birde 100 puan faiz indirdi.

TCMB bi alo deseniz? belki bi 30milyar$ swap kopartırsınız...

EPGİS: Akaryakıt Fiyatlarında İndirim; 20/03/2020 tarihinde geçerli olmak üzere Benzinde 16 Motorinde 20 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sosyal medyadaki rakı gruplarında, Corona ilâcı rakıdır muhabbeti gırla gidiyor, eğer inananlar varsa daha çok kayıp veririz.
    Baya ihtiyatlı bir hava var...

Sanki bir uyarı, şaka yaptım ha gibi....

Biz biliyoruz da bilmeyen bilmez hani...

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sosyal medyadaki rakı gruplarında, Corona ilâcı rakıdır muhabbeti gırla gidiyor, eğer inananlar varsa daha çok kayıp veririz.
    Bu yüzden esprisini bile yapmayın bence bundan sonra. Başınız derde girebilir.cahil insan çok.

5. https://www.yenisafak.com/dunya/sagl...ecegiz-3530328

Helal olsun 500 bin test kiti satmışız.

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Honda, Toyota, Otosan üretimi durduruyor, büyük zincir mağazalar kepenk indiriyor benim aklıma gelenler bunlar ve % 5 büyüme, resmen geri zekalı yerine konuyor ahali.

En az % 50 bir geri zekâlı kitle var zaten de, bizler de mutasyona uğrayıp gerzeklesiyormuyuz acaba?
    Şirketlerin birinci ve ikinci çeyrek bilançoları şimdiden çöp oldu buna kesin gözüyle bakılıyor. Yani 2 çeyrek üst üste küçülmeye gidecek tüm dünya. Buna resesyon denir. Ben 3 çeyrekte mokoko diyorum yani bu aslında resesyon değil global bir ekonomik krizdir. %1 büyüme bile bence mucize olacaktır.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Anason olumlu etkide bulunuyor reha hocam..

8. Ama tabi sert içkiler önerilmiyor azaltılsa iyi olurmuş.

Abartmamak şartıyla fermente içkiler daha iyi dedi doktor yeğenim. Bira ve şarap..

Bir de seyreltilmiş likör, jagermeister falan..

Sayfa 287/996 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •