Abdurrahim Albayrak Çapa Tıp Fakültesinde yakınlarıyla karantinaya alınmış. Eğer sonuçlar pozitif çıkarsa vay halimize. Adam herkesle sarmaş dolaş sonuçta
Abdurrahim Albayrak Çapa Tıp Fakültesinde yakınlarıyla karantinaya alınmış. Eğer sonuçlar pozitif çıkarsa vay halimize. Adam herkesle sarmaş dolaş sonuçta
Koronavirus New Yersey'de anne ile 2 cocugunu oldurdu.
Adamlarin yaptigi habere bakin. Cocuk dedigi 62 yasinda.
insanlara panik yaptirip korkutmaya calisiyorlar. . .
ben corona dan degil cikacak olan aşıdan korkuyorum. . insanlari o kadar cok korkuttular ki ası ciktigi gibi herkes saldıracak...
acaba asinin icine ne katacaklar. . . cunku sadece aşıdan para kazanmak yetmez bunlara. . . icine kattiklariyla yeni genetik bozuklugu olan , hormon bozuklugu yasayan, zeka geriligi yasamis musteri elde edip somurecekler. . .
HALK BANKASI GARAN ı almak için teklif verir mi acaba ? Hani..Düşünüyorum da..Fena olmaz..![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Benden başka petkim taşıyan var mı gençler? Ne olduğunu anlayamıyorum orada kimse yazmıyor. Mal gibi atladim kağıda![]()
Ziraat bugun piyasada en iyi alici. Tombik, Halk, Vakif, Aselsan, Ekgyo ve diger bankalardan almis. Varlik Fonu mu yoksa???
Yer İmleri