Beyaz Saray/Dr. Birx: Testler arttığı için pozitif vakalarda 2-3 gün boyunca bir sıçrayış olacak.
Beyaz Saray/Dr. Birx: Testler arttığı için pozitif vakalarda 2-3 gün boyunca bir sıçrayış olacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ABD Gıda ve İlaç Dairesi Trump’ın ilaç açıklamasını yalanlandı. FDA: İlaç Onaylanmadı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İtalya'da son 24 saatte koronavirüsü nedeniyle 427 kişi hayatını kaybetti.
TRT kanallarında yayınlanan dizilerin setlerindeki tüm çalışmalara 2 hafta ara verildi
Tarih 16 Mart 2020, Doğal Sit Alanları'nı turizm, madencilik ve her türlü ekonomik aktiviteye cumhurbaşkanı imzasıyla açan yasa sessiz sedasız yasalaştı.
https://l.facebook.com/l.php?u=https...rsONnkAe_vHP1A
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye genelinde saat 21.00 de canla başla çalışan sağlık çalışanlarına motivasyon amacıyla 1dk lik alkışlama etkinliği gerçekleştirilecek
Yer İmleri