Sayfa 92/1001 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 729 - 736 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Beyaz Saray/Dr. Birx: Testler arttığı için pozitif vakalarda 2-3 gün boyunca bir sıçrayış olacak.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

ABD Gıda ve İlaç Dairesi Trump’ın ilaç açıklamasını yalanlandı. FDA: İlaç Onaylanmadı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

İtalya'da son 24 saatte koronavirüsü nedeniyle 427 kişi hayatını kaybetti.

TRT kanallarında yayınlanan dizilerin setlerindeki tüm çalışmalara 2 hafta ara verildi

6. Tarih 16 Mart 2020, Doğal Sit Alanları'nı turizm, madencilik ve her türlü ekonomik aktiviteye cumhurbaşkanı imzasıyla açan yasa sessiz sedasız yasalaştı.

https://l.facebook.com/l.php?u=https...rsONnkAe_vHP1A
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Türkiye genelinde saat 21.00 de canla başla çalışan sağlık çalışanlarına motivasyon amacıyla 1dk lik alkışlama etkinliği gerçekleştirilecek

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İtalya'da son 24 saatte koronavirüsü nedeniyle 427 kişi hayatını kaybetti.
    Ölüm sayısı 3405’e ulaşan İtalya dünyada virüs sebebiyle can kaybının en yüksek olduğu ülke haline geldi

Sayfa 92/1001 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •