Sayfa 350/1003 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Ölüme çare buldum dese tepki vermeyecek bunların borsaları.
    Abd -1
    Avrupa. +2.

Borsaları .
    normaldir Yıldıztozu ,Tüm dünyada ciddi endişe var olayın nereye varacağını kestirmek güç akıbet meçhul bu ortamda kopup gidemez borsalar ,şimdilik sınırlı tepkilerle idare edicez ..corona işinin stabil hal aldığını teğit etmeden piyasalar ikna olmazlar ..

insan gördüğüne daha kolay inanır ,,ne görüyoruz boş sokaklar , kapalı mekanlar corona istatistikleri ..ama bunlarda geçicek ,daha önceki felaketler gibi..biraz zamana ihtiyaç var

2.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    normaldir Yıldıztozu ,Tüm dünyada ciddi endişe var olayın nereye varacağını kestirmek güç akıbet meçhul bu ortamda kopup gidemez borsalar ,şimdilik sınırlı tepkilerle idare edicez ..corona işinin stabil hal aldığını teğit etmeden piyasalar ikna olmazlar ..

insan gördüğüne daha kolay inanır ,,ne görüyoruz boş sokaklar , kapalı mekanlar corona istatistikleri ..ama bunlarda geçicek ,daha önceki felaketler gibi..biraz zamana ihtiyaç var
    Yükselmesinden vazgeçtim, daha fazla düşmesin yeter ortak.Ama pazarlık yaptirmiyorlar işte

Umalım dip olmuş olsun ama sanki daha var gibi aşağı. Sadece tahmin.umalim olmaz.

3. Bu arada Pegi nin ıflas olasılığından bahsetmiş bazı arkadaşlar.
    Bu ihtimal sizce yüksek mi.
    Portföy e eklemek istiyorum onu da.

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Geçen yıl GK öncesi her cuma geri alım yapılırdı. Gerçi cuma namazları yasaklandı ama gk yaklaşıyor belki din kardeşlerimiz yarın bi atraksiyon yaparlar. Bir tek ben mi meraklanıyorum. Kafayı kırdım galiba, perception 13 den thy almıştı kendini intihar mı etti acaba? Bizi hiç uyarmıyor artık. TH üstad hulkları pegiye trampa edecekti ne yaptı. 666 pegi iflası fiyatlıyor yazmışsın olabilir mi böyle bir şey. Çünkü ben hulkun bir kısmını pegiye çevireceğim yarın fırsat verirse, olmayacağı varsa da olur ben alırsam iflas eder diye korkuyorum...
    Muahahahaha. Perception da pert oldu. Kac senedir gelip gelip Halki kotulerdi, oteki taraftan da Tombigi iyilerdi. Tombik gagaladi onu.

Birsey olmaz doktor, devlet kurtarir onu da fiyati nasil yamulur allah bilir. Zamana yayip 3-4 parti halinde al bence. 1 hafta kuralimi uygulamasaydim 35'ten de patlayacakti elimde, maliyet cok yuksek kalacakti.

9/11'den sonra bailout oldu butun ABD havayollarina. Simdi de 68 milyar dolar istiyorlar. Havacilari kotu vuruyor bu olay Yildiztozu. Tombik dusmuyor, cunku arkasinda devlet var. Pegi ise freefallda cunku millet hem d.t hem para korkusunda su anda. Surenin uzamasi havacilari batirir. Ona kademeli islem gerekiyor.

Bu arada escudo arkadasimiza bravo. "TREND aldi, simdi 20 olur" demisti. Oldu kagit.

Ama asil bravo TREND'e.

Nasil bir istir, kagidi her alan ondan asagida aliyor. Her alan bir oncekinin de %30 altina buluyor

"By the end of the week we will have a fair amount of rating actions," Van Praagh added, saying it was likely to impact whole groups of companies or sectors all being impacted in the same way.

Earlier this week Moody's said that about 9% of the 920 companies it rated in Europe, the Middle East and Africa had a "high exposure" to the effects of the coronavirus outbreak, with another 54% having moderate exposure.

It also estimated that about 16% of the more than 2,000 companies it rates in North America would be at high risk of rating move under the now widely expected scenario of a global recession.

Haftaya Moody's not indirime gidecekmis sirketlere. Sirtlan hic vakit kaybetmedi.

Sayfa 350/1003 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •