Alım İçin önceliği temel ürün satan ve ihracat geliri fazla olmayanlara vermek lazım...un, market, ilaç sektörü gibi,
Arçelik, froto, Toaso gibi ihracatın önemli olduğu firmalardan uzak durmalı şimdilik...bir de piyasası uluslararası talebe göre belirlenen Ereğli gibi hisselere mesafeli olurdum..Ereğli bugüne kadar göreceli güçlü durdu, bugün biraz satış yiyor...ana bir süre uzak durmak lazım bence.
Piyasa aniden döner, fırsatı kaçırırım endişesine gerek yok..v çıkışı beklemiyorum şahsen...80-90 arası çok debeleniriz..ciddi bir dip çalışması yapmamız lazım önce.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Dikkatli ve kaynaklı yazarsanız daha faydalı olabilirsiniz. Niyetiniz hakkında hiç bir fikrimiz olmamakla beraber forumdaki toplam yazı miktarınız göz önünde bulundurulduğunda maalesef teyite muhtaç bilgiler gibi geldi. Ayrıca verdiğiniz tüm bilgiler kaynaksız olması ve link paylaşımız yerine kontrol yükümlülüğünü okuyacalara bırakmanız üzücü bir şekilde forumda alışılmamış bir uygulamadır.
Bu çerçevede sizden naçizane ricam paylaşımlarınızdaki bilgileri daha net kaynak ve araştırma sonrasında sunmanızdır. Hassasiyetiniz için şimdiden çok teşekkür ederiz.
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Bir sürü kişi işsiz evde oturuyor, ekonomi bunu daha ne kadar kaldırabilir? 1-2 haftaya bence bütün yasaklar kalkacak. Bizim sudi arabistan gibi kallavi rezervlerimiz de yok. Haneler nakit akışını nasıl sağlayacak en büyük sorun bu. Gıda yardımı yapılması lazım muhtaç ailelere.
arkadaşım, paylaşımlarımı senin ısteklerıne göre yapmayacağım. Kafanı kullanıp araştırarak neyi doğru neyi yanlış ne maksatla söyledim sen değerlendireceksin ve vardığın sonuçlara görede soyledikletimi doğru kutulara koyacaksın.
diproyal için söyledim.
Yer İmleri