Sayfa 749/1230 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Dediğim gibi kaynaklı araştırmaya dayalı rakam paylaşırsanız aşağı yukarı TL YP farkları azalır. An itibariyle TL ile dolar arasında 6,56 kat fark var. Yazılı olarak forumda paylaşıyorsunuz. Yanlış olursa hepimiz yanlış bilgi edinmiş oluruz. Son dönem gazete haberindeki bilgi yerine gazetenin linki ve kontrol edilmiş bu bilginin doğrulu hepimiz için daha iyi olacaktır. Ayrıca bilgileri videodan öğrendiyseniz, video linkini de koyarsanız bizde öğreniriz.
    Sizde yazılanları kontrol edeceksiniz.Hazir lokma yok.Tabii kötü niyetli gaz verme ayrı konu.Ondan bile çıkarılacak sonuç olabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sn Cautionary kızmasın ama alfabetik gitmekte fayda var gibime geliyor
    İç tüketim ve ertelenmiş talep anahtar kelime olabilir.
    Alım İçin önceliği temel ürün satan ve ihracat geliri fazla olmayanlara vermek lazım...un, market, ilaç sektörü gibi,

Arçelik, froto, Toaso gibi ihracatın önemli olduğu firmalardan uzak durmalı şimdilik...bir de piyasası uluslararası talebe göre belirlenen Ereğli gibi hisselere mesafeli olurdum..Ereğli bugüne kadar göreceli güçlü durdu, bugün biraz satış yiyor...ana bir süre uzak durmak lazım bence.

Piyasa aniden döner, fırsatı kaçırırım endişesine gerek yok..v çıkışı beklemiyorum şahsen...80-90 arası çok debeleniriz..ciddi bir dip çalışması yapmamız lazım önce.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Altın mevduatı toplamı TL olacaktı,benim dikkatsizligim.Dolar ise Google da aratınca 128 milyar Max gözüküyor,son dönem gazete haberinde de 120 milyar dolar.
     Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Dediğim gibi kaynaklı araştırmaya dayalı rakam paylaşırsanız aşağı yukarı TL YP farkları azalır. An itibariyle TL ile dolar arasında 6,56 kat fark var. Yazılı olarak forumda paylaşıyorsunuz. Yanlış olursa hepimiz yanlış bilgi edinmiş oluruz. Son dönem gazete haberindeki bilgi yerine gazetenin linki ve kontrol edilmiş bu bilginin doğrulu hepimiz için daha iyi olacaktır. Ayrıca bilgileri videodan öğrendiyseniz, video linkini de koyarsanız bizde öğreniriz.
     Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Sizde yazılanları kontrol edeceksiniz.Hazir lokma yok.Tabii kötü niyetli gaz verme ayrı konu.Ondan bile çıkarılacak sonuç olabilir.
    Dikkatli ve kaynaklı yazarsanız daha faydalı olabilirsiniz. Niyetiniz hakkında hiç bir fikrimiz olmamakla beraber forumdaki toplam yazı miktarınız göz önünde bulundurulduğunda maalesef teyite muhtaç bilgiler gibi geldi. Ayrıca verdiğiniz tüm bilgiler kaynaksız olması ve link paylaşımız yerine kontrol yükümlülüğünü okuyacalara bırakmanız üzücü bir şekilde forumda alışılmamış bir uygulamadır.

Bu çerçevede sizden naçizane ricam paylaşımlarınızdaki bilgileri daha net kaynak ve araştırma sonrasında sunmanızdır. Hassasiyetiniz için şimdiden çok teşekkür ederiz.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4. Ne güzel grafik, sanki cetvelle çizilmiş

Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. Bir sürü kişi işsiz evde oturuyor, ekonomi bunu daha ne kadar kaldırabilir? 1-2 haftaya bence bütün yasaklar kalkacak. Bizim sudi arabistan gibi kallavi rezervlerimiz de yok. Haneler nakit akışını nasıl sağlayacak en büyük sorun bu. Gıda yardımı yapılması lazım muhtaç ailelere.

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ne güzel grafik, sanki cetvelle çizilmiş

Bugün mucize gibi bir şey oldu...pegi artı kapadı ama atın intikamı fena olacak

7. arkadaşım, paylaşımlarımı senin ısteklerıne göre yapmayacağım. Kafanı kullanıp araştırarak neyi doğru neyi yanlış ne maksatla söyledim sen değerlendireceksin ve vardığın sonuçlara görede soyledikletimi doğru kutulara koyacaksın.

8. diproyal için söyledim.

Sayfa 749/1230 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •