Sayfa 381/1003 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by Ayan Yazıyı Oku
    Vay be sayın Eskudo, aynı şeyleri düşünmüşüz. Bende sayın TH. ın talebesiyim. Saygılar.. Erdemir yerine şişe var bende , doğalgazın düşmesi , sodanın üstün ihracat performansı, d/d nin ucuzluğu ve birleşme hikayesi ile hareket olacak ...
    Favori atlar Halk ve İş Ç gibi duruyor, mevcut aktifleri , defter değerleri, mevcut fiat ve değerlemeleri ile....
    En sonunda bütün hisseleri satıp full halkb a gireceğim gözüm kapalı.
    Yıllardır bu beklentiyle bekliyoruz ama umalım gerçekleşir.

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Dolar euroyu sterlini ezdi geçti, afrika zarını patlattı, rus rublesini kadehe koymadan kafaya dikti. Bu kriz dolar krizi. Dolarcıların yaptığı bir şey. Sabah dolar 6,477 gördü, şimdi 6,507. O kadar dolar basıldı faiz indirildi ama düşmeyen bir para yapmışlar. Dolar 6,5 rakamı önemli, çanak falan devreye giriyor. Sosyal hayatın normale dönmesini bekleyelim. Senetleri 50-100 kademe yukarıdan alıp satarız.
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    grafik çizen bir cafe sakini bulmalıyız. dolar endeksi son dönemlerde sert yükseliş yaptı, 102 küsürlere geldi. 2017 de 89 rakamı ile dip görmüş. 2016 yılında 102 den gelmiş. şimdiki 102 önemli, orayı gecemezse borsalar kademeli olarak pozitif etkilenir. 102 rakamından dönüş olup olmayacağı dow veya dax izlemekten daha faydalı olur.
    DOLAR ENDEKSİ 102,154 günün düşünü gördükten sonra yükselişine devam etti, şuan 103,470 lerde. 2016 zirvesinin 1-2 puan üstünde bu yüzden 101-104 arası önemli. 103 üstünde hedefi 1985 ve 1998 yıllarında gördüğü 120-125 ler var. DOLAR şuan bizim değil ama dünyanın sorunu oldu. Para basılırken bu endeksin artması hayırlı değil. Borsaların tahvillerin kriptoların veya ne bulunursa satılanların dönüştüğü yer DOLAR oluyor.

Demiri tlye göre alsana,düşer belki
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. adam faizi sıfırladı, evlere para gönderiyor, batan olmayacak kamulaştıracağım diyor, yetmiyor hisse senedi alacağım diyor ama satış dalgası durmuyor. merak ettiğim abd endekslerini kim satıyor. bir fon mu, kurum mu, yoksa halk mı satıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Demiri tlye göre alsana,düşer belki
    demir 2001 krizinden sonra dolara evrildi. odur budur tl çok işlemez. ama alımda satımda dolarla olur. bende tl giriş oluyor ama daha o gelmeden forwart yaparak hemen karşılık ayırıyorum. varlık raporun dolarla takip edilir. daha önce ağzımız çok yandı.

6. Trump helikopter parayı artırmış, dow da satışlar biraz durakladı.

ben kendi ülkemden korkuyorum.
    açıklanan desteğin hayatta karşılığı yok.
    ekonomiyi yönetenler aşağıdan bi haberler.
    cesaret gösterip sorunlarını dile getiren de yok.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8. REİS konuşmasından sonra beklentimi yazmıştım. Buna yönelik ilk açıklama geldi. Bu şu anlama geliyor. Sayı artacak beklentisi netleşti.

Sağlık Bakanlığı koronavirüs genelgesi yayınladı. Genelgeye göre, bugünden itibaren tüm Özel ve Vakıf hastaneleri Pandemi hastanesi ilan edildi.

Sayfa 381/1003 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •