Neyse umarım doktorlara işiniz düşmez ,corona olmazsınız.Bu da bu foruma uzun süre gireceğim son entry.Kendinize iyi bakın arkadaşlar.
Virüse karşı neler yapıyoruz , virüs sonrası hayatımızda neleri değiştirdik paylaşalım biraz ..![]()
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=42615
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Doktor fizik tedavi verdi 15 günlük dakika sekmeden her gün tedavim yapıldı, bu doğru.
Geçen sene mart ayında üşüttüm, aile hekimi ve 2 ayrı acil hekimine gittim nanay, baktım gebereceğiz Kutahya da özelde hekimlik yapan uzaktan dr. enisteye gittim, sabaha dirildim bu da doğru.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Kızdı yahu, sanki yalan yanlış yaşamadığımız şeyleri yazıyoruz.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, finansal kuruluşların müşterilerini mağdur etmemesi konusunda güçlü tavsiye kararı aldı.
BDDK: "Kredi limiti olan firmaların, likidite ve nakit ihtiyacına yönelik talepleri hızlıca karşılanmalı."
BDDK: "Kredi geri çağırma, mevcut kredi limitini kullandırmama, fiyat artırma, teminat şartlarını zorlaştırma gibi uygulamalardan özenle kaçınılmalı."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ben bir Viop topigini gezeyim geleyim, bakalım haşarat ne yapıyor?
Haaa... Nasihat neyimi de verip öyle gideyim, demek ki asla bir hekime hekimleri eleştirmeyecekmişsiniz, bu küpe olsun istediğiniz organınıza sallandırın.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer İmleri