Sayfa 318/1001 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: Viop - XIV

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, finansal kuruluşların müşterilerini mağdur etmemesi konusunda güçlü tavsiye kararı aldı.

BDDK: "Kredi limiti olan firmaların, likidite ve nakit ihtiyacına yönelik talepleri hızlıca karşılanmalı."

BDDK: "Kredi geri çağırma, mevcut kredi limitini kullandırmama, fiyat artırma, teminat şartlarını zorlaştırma gibi uygulamalardan özenle kaçınılmalı."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Pazartesi 10:15 de tahsilatı yaparım
    Kapatırım dükkanı bak, müsteri birakmadın
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Şimdi üflüyorum dowu

-3.52 lerden bakalım ne kadar tepçek
    Niye teptiriyorsun, bırak insin ineceği yere. Alıcı satıcı belli olsun.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Niye teptiriyorsun, bırak insin ineceği yere. Alıcı satıcı belli olsun.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    😊😊😊 güzel sekti ama demi
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. Aha dow dönüyor

6.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Usd güçleniyor euro düşüyor. Avrupa çökecekmi acaba. Şu notre dame denen adamın bi kehaneti varmı acaba bu durumlarla ilgili. Ariston abi senin dünya dışı varlıklarla bence iletişimin var. Onlar ne diyo acaba [emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Onlar işlerine yarayacak adamlara bilgi verir. Bir tüyo vs malesef yok sırf ters manyal. Borsada bile önce satış tuşunu ayarlayıp alıyorum. 40 kademe giden EREGL den ortalama 2 kademe alabilmişiz. Akan musluktan bir yudum alabildik.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Habertürkteki program çok güzel. Doktor hanımlar gayet güzel açıklamalar yaptı. İşin özü toplum mecbur enfekte olacak. Yaşı genç ve bağışıklığı güçlü olanlar şanslı. Sigara ve alkolü yoğun biçimde alanlar dikkat etsinler. Acaba diyorum dünyada bir mükemmel ırk mı yaratılmaya çalışılıyor. Uzayda kurulacak koloniler için çürük elmaları ayıklayıp sağlıklı olanlardan seçmemi yapacaklar. Şizofreniye bağladım [emoji2957][emoji2957]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bende şöyle bir masal anlatayım uzaylılar baktı bu dünyallılar adam olmayacak her yerde savaş yalan dolan hırsızlık tecavüz cinayet ne arasan var. yeter artık yeter diyip millete bu musubeti yolladılar. En sonunda dünya halkı çaresiz kalıp 1 kurtarıcı beklerken. işte o an uzaylılar görünüp dünyayı tek yönetim altına alıyorlarmış.

8. Len dayılarım

Bozkurt abey ile ben maldayım siz dow şelale diyorsunuz olmaz ki ama 😊😊😊

Korkma Bozkurt abey dow bende bir üf bir çüş teptiririm
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 318/1001 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz