Sayfa 322/996 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1. Arkadaşın eşi kalp krizi geçiriyor

Cumartesi doktor yok uzman Pazartesi gel diyor hastane anjiyo yaparız diye randevu veriyor pazar sabahı tekrar kriz geçiriyor 36 yaşında vefat etti .

Acilde hemen niye yapılmaz bunun arkadaşa açıklayabilir misiniz yada 3 yaşındaki çocuğuna

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sağlık bakanı 24:00 gibi açıklıyor galiba vaka sayısını, umarım azdır veya hiç yoktur.
    Gerek yok abi iyimserliğe...
    Umarım pozitif olanların hepsi yakalanmıştır...
    Yakalansın ki izole edilsinler...
    En kötü senaryo pozitif varken az yakalanan olmasıdır...

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    ben tüm imkanlarına ve hukuk altyapina karşın o doktorları ve hastaneyi dava etmedim...olur böyle şeyler deyip sineye çektim...daha ne yapabilirim bir mesleğe saygı anlamında bilmiyorum.

ama bırakın da insanlar canlarının yandığı konuları da yazsinlar
    Bora bey daha ne yazayım benim babam doktor hatasından öldü.Özel durumlar olduğundan bir şey diyemedim.Neyse kapatalım tatsız konular bunlar.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    olması gerekende o zaten.
    Bizim gittiğimiz hastanede 5 katta idi ama asansör vardı

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sağlık bakanı 24:00 gibi açıklıyor galiba vaka sayısını, umarım azdır veya hiç yoktur.
    Hastaneye başvuran sayısına göre gidiyorsak artması gerekir. Hastaların yakın çevresi incelenip test yapılıyorsa eğimin azalması beklenir. Sonuçta bu insanlar tahmini 5 gün önce hastalık kaptılar. Bu 5 günde ne olduğunu bilmiyoruz.
    Yarın ilkbahar başlıyor. Umarım işler yoluna girmeye başlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Yeni nesil mühendislerinde, hiç tadı yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Son kez bu konuda yazıyorum,bizim genel olarak doktorlarımızın kalitesi çok iyidir.Aralarında kişilik olarak da mesleki anlamda da çürük elmalar olabilir.Sağlık sistemimiz de avrupanın pek çok ülkesinden iyidir.Bu her şey ve herkes iyidir anlamına gelmez.Tüm meslek gruplarında olduğu gibi.Şu anda özel bir durum var bir salgınının başındayız.Çoğunuz sağlıkçı olmadığınızdan bunun ciddiyetini anlıyamıyorsunuz.Çok özel bir durumun başındayız.Sağlık problemlerinizi yazmanızın sağlık sistemini ve doktorları eleştirmenin hiç ama hiç zamanı değil.Lütfen bunu anlayın.

8. Her gittiğimde hastaneye sıkıntı yaşıyorum kamu özel farketmiyor pek .

Mesela çok fazla grip olurum hastaneye gittiğimde balgam sökücü bir ilaç verdi mucovit son aile hekimine gittim bunu yazdırmak için .

Ben sekreter miyim ben karar veririm diye tersledi bağırdı bana yazın deyince bir doktor yazmış iyi gelmiş niye yazmıyorsun diğer ilaç mümessili başka ilaç için talimat mi aldın

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 322/996 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •