Originally Posted by NewsTR Yaslari kac Hangi sehirlerden Ek hastaliklari varmiydi Yurtdisi baglantilari varmiydi Meslekleri neydi
Originally Posted by NewsTR Ben gene göremiyorum gönderinizi Ama niye göremediğimi anladım, reklam sanıp engelliyormuş.
Originally Posted by NewsTR Kardesim sen ulasabiliyorsan istedigim verilere ulas İtalyayla bizi kiyaslamak birsey kazandirmaz
La bu eksisozluktekilerde alem Daha dune kadar bakan kocayi cumhurbaskani yapiyorlardi Simdi demediklerini birakmiyorlar 😀
Originally Posted by Webster La bu eksisozluktekilerde alem Daha dune kadar bakan kocayi cumhurbaskani yapiyorlardi Simdi demediklerini birakmiyorlar �� sözlüğün kalitesi düştü üstad, sedat zamanında reklam işlerine bakıyordum, o zamanlar yazarlık zordu, şimdilerde iyice incisözlüğe döndü,
Originally Posted by ersunan sözlüğün kalitesi düştü üstad, sedat zamanında reklam işlerine bakıyordum, o zamanlar yazarlık zordu, şimdilerde iyice incisözlüğe döndü, Ama hala cok zeki yazarlar var İnce ince yaziyorlar 😀
Forum Rules
Yer İmleri