Sayfa 337/1001 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Bu iliski yurumez
    İki taraf birbirini bir şekilde tamamlamalı ya da güçlü ortaklık yapmalı. Gençken evlenip çocuk yapmak en mantıklı seçenek. Geçici heves veya duygu durum üzerine uzun vadeli ilişki sakat.

Bu aşk denen şeyin delilikden farkı yok, aşık olduğun kişinin saçına dokunmak vs ilginç gelebiliyor. Arada bu şekilde bir şey yoksa elini saçımdan çek lafı ile karşılaşılabilir.

Bunun şarkısını yapmışlar.

https://www.youtube.com/watch?v=xdUQolqqrBo
    Funda Arar - Saçının Tellerine Gönlümü Bağladı Kader (Official Audio)
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Kısmi sokağa çıkma yasağı bazı finansal kayıplara yol açsa da,uzun vadede kurtaracağı hayatlar ve mali kazanımlar çok daha fazla olacaktır diye düşünüyorum...

3. Bu virüs hijyenin dibine vurmuş , çin in komşusu Hindistan'da niye hiç görülmüyor onu anlamış değilim

4. Coronavirüs belasını yaşıyoruz

Kaç tane hastamız var karantina var

Çok dikkat etmemiz lazım

Testler hızla yapılıp tedbirler alınmalı
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

5.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Bu virüs hijyenin dibine vurmuş , çin in komşusu Hindistan'da niye hiç görülmüyor onu anlamış değilim

GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın Viper,Suriye de neden görülmüyorsa benzer sebeblerle görülmüyor veya çok az vaka görülüyor bence...

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    aşılar nerede üretiliyordu biliyon mu? kim tarafından ne zaman kapatıldı o kurum biliyon mu? kapatıldığı yıl 2011...kim kapattı seninkiler...zaten ya satarlar ya kapatırlar...başka bildikleri yok...ha bi de bol bol beton dökme işi var...
    Benimkiler kim hacı abi? birde seninkiler kim? benimkiler seninkileri dövermi ?

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Sağlık çalışanı olarak diyorum ki.. Çıkmayın dışarı.. Durum cidden vahim bir hal almak üzere..
    Çıkan son özel hastane pandemik yasası ile durumu anlayın gari..
    Çıkmayın abi dışarı çıkmayın..
    4. Gün dür her şüpheliyi yatırıyoruz..
    Kurunun yanında yaş da yanacak bu pervasız mallar yüzünden..

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de, eşim de, çocuğum da risk grubunda değiliz ama evde oturmam isteniyor. Risk grubunda olanların yanına gitmediğim sürece dışarıda normal hayatımı devam ettirmemde ne sakınca var? Diğer şekli ile, sadece risk gruplarının evde oturması neye yetmiyor?
    Bu soruların mantıklı açıklaması hatta oluşturulan kamuoyu baskısı yüzünden bu soruları sorabilen dahi yok.
    Virüs’ün hiç etkisinde olmayan kesimleri hareketsiz kıldığınız anda herkes, hadi abartı oldu diyelim ama en azından ekonomik hayat ve aktörlerin kayda değer kısmı felç olur.
    Şu an ülkemiz dahil tüm dünyada olduğu gibi.
    İtirazlar ve mantık biraz daha geç kalırsa virüs işini layıkı ile yapmış olacak.

Esen kalın

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İki taraf birbirini bir şekilde tamamlamalı ya da güçlü ortaklık yapmalı. Gençken evlenip çocuk yapmak en mantıklı seçenek. Geçici heves veya duygu durum üzerine uzun vadeli ilişki sakat.

Bu aşk denen şeyin delilikden farkı yok, aşık olduğun kişinin saçına dokunmak vs ilginç gelebiliyor. Arada bu şekilde bir şey yoksa elini saçımdan çek lafı ile karşılaşılabilir.
    Abi sende benim kafadasin. Ben 25 yasinda evlendim. Bir cocugum 3 yasinda digeri 2 haftalik. Fabrikayi kapattik. Hatunla da ayrilacaz seviyeli bir sekilde.

Bazen insanlar diyor keske cocuklar olmasaydi diyorum tam tersine onlarin olmasi harika.

Eger esimle biz ayrildigimiz da da birbirimize saygimizi kaybetmezsek bir sikinti olmaz.

Sayfa 337/1001 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •