Umarım bu olaylardan ders çıkarırız, 1 haftada unutmayız. Her yol yabtık, hastane yabdık diyeni alkışlamayız.. dışarıya bağımlıyız temelde, kendi ekonomimiz kendimize yetecek mi?
İtalya, ispanya ekonomik kriz içerisindeydi. Dikkat ederseniz olaydan yırtamayan bu ülkeler oldu. Çin de para bol olduğu için, hastaneler, cihazlar tekin edip vakalara müdahale etti paçayı azda olsa yırttı.. keza almanya da yırtacak.. ekonomik krizde ilk batması beklenen ülkeler italya ve ispanyaydı, bunu bende dile getirmiştim, çünkü 10 yıldır konuşuluyordu..
amerika tüketen ülke gibi gözükse de tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek, üretebilecek, kendi kendine yetebilecek bir ülke.. kezaa almanya da öyle..
Daha hastanelerde yetmeyecek kadar pozitif sayimiz yok. Bastan karaya vurmak bu olsa gerek. Ve foxda soyleneni bilemem ama lutfen dun geceki programin tekrarini izleyin bu 2 prof bayan direkt bu vakalarin tespit ve tedavisini birebir yapan doktorlar. Ve ne yazik ki durum bu. Teshis konulanlarin cogu evlerinde ve takip eden kolluk gucu falan yok. Yani cok sikildim cikayim diyen cikip dolasip donuyor.. yazik ki ne yazik. Haa bunlar 100 bininci vakadan sonra duyulsaydi tamam yer kalmadi hastanelerde derdim.
Serkan kardeşim.. hala işin ciddiyetini kavrayamadınız. Bu bir finansal kriz değil, bu bambaşka bir kriz adı yok. Sorun para değil, fed deli gibi para basar krizden bir şekilde çıkılır.. soru bu vaka biter mi? Ne zaman bu virüs biter normale dönmeye başlarız. Bitse dünyanın toparlanması 3 ay.. soru şu ne kadar sürecek?
Biz insanoğlu katı kurallara maruz kalmadıkca tersini yapıyoruzmaalesef .....
https://twitter.com/sputnik_TR/statu...595211777?s=20
Fırça gelince dönmüştür.
Sadece Swap hariç MB rezervi - 1.13 milyar dolar, Swap ve altın hariç -21.6 milyar dolar.
Müthiş ekonomi yönetimi dövizi ucuz tutarak yabancının hisse ve dibs satışı yapıp kaçmasını kolaylaştırıyor. Sivri zekalı trollerden birisini ekonominin başına getirelim. Yardımcı olup, iyice sıvasın.
Yer İmleri