Sayfa 289/972 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad 1 e dusmus demedim
    Yaklasmis dedim
    Biraz daha acayim
    Yani dolar istahi haddinden fazla artmis
    Ky bir krizin gelecegini gorup dolara siginmis...
    Canim turkiyem umarim kotu durum yasamaz
    Sabir ve dua ile...
    Bir miktar dolar bende de var. Yeni değil yaklaşık yedi sekiz ay önce parça parça almıştım. İster çıksın ister düşsün satmayacağım bir kenarda dursun düşüncesi ile. İlk aylar tabi faiz gelirine göre zarardı. Hiç umrumda olmadı. Bugün ise kar. Bu dolar işinde vade koymamak gerekiyor. Hele hele kısa vade hiç koymamak gerek. Yani al unut. O zaman insan daha çok kazanıyor. Eğer ortamda bir düzelme söz konusu olursa bana göre dolar önce bir düzeltme yapar sonra da yataya girer. Ama dedim ya benim düşüncem al unut. Hatta uygun şartlarda üzerine ekleme yapmak.
    Ben bunun acısını swap işlemleri yaptıktan çok sonra anladım. O zamanlar tüm parayı dolara yatırsaydım. Mevduatın çok üstünde getiri elde etmiştim. Ama bu bir döngü fırsatlar bitmez.

2.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Bir miktar dolar bende de var. Yeni değil yaklaşık yedi sekiz ay önce parça parça almıştım. İster çıksın ister düşsün satmayacağım bir kenarda dursun düşüncesi ile. İlk aylar tabi faiz gelirine göre zarardı. Hiç umrumda olmadı. Bugün ise kar. Bu dolar işinde vade koymamak gerekiyor. Hele hele kısa vade hiç koymamak gerek. Yani al unut. O zaman insan daha çok kazanıyor. Eğer ortamda bir düzelme söz konusu olursa bana göre dolar önce bir düzeltme yapar sonra da yataya girer. Ama dedim ya benim düşüncem al unut. Hatta uygun şartlarda üzerine ekleme yapmak.
    Ben bunun acısını swap işlemleri yaptıktan çok sonra anladım. O zamanlar tüm parayı dolara yatırsaydım. Mevduatın çok üstünde getiri elde etmiştim. Ama bu bir döngü fırsatlar bitmez.
    Ama onda da zamanlama önemli Ağustos 2018'de 7,20'den alıp hala bekleyenler var.Hatta 6,60-7,20 arası alanlar diyelim.
    Bakalım ne zaman dolacak çileleri onların.

Bugün eski defterleri kurcalıyordum
    Bazı fonlardan sadece 2 ayda %20 kar olduğunu gördüm.

Hatta bir dönemde mevduatçı kazandı, dolarcı kaybetti.

Zamanlama, zamanlama diyorum da başka birşey demiyorum.

3. ABD de işler karışıyor hayra alamet değil...bence 30 yılda görünebilecek bir şey yaşanacak...

neler oluyor dostum link varmi

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    ABD de işler karışıyor hayra alamet değil...bence 30 yılda görünebilecek bir şey yaşanacak...
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    neler oluyor dostum link varmi
    ABD virüsün ekonomik tahribatını durdurabilmek için önce:
    850 milyar dolar, sonra,
    1 Trilyon dolar, sonra,
    1.2 Trilyon dolar, sonra
    1.3 Trilyon dolar harcayacağım dedi.
    Şimdi de miktarı 2 Trilyon dolara çıkaracaklarını açıklıyorlar

Para olan bastiriyor.hibe olan bir sey yok.
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    ABD virüsün ekonomik tahribatını durdurabilmek için önce:
    850 milyar dolar, sonra,
    1 Trilyon dolar, sonra,
    1.2 Trilyon dolar, sonra
    1.3 Trilyon dolar harcayacağım dedi.
    Şimdi de miktarı 2 Trilyon dolara çıkaracaklarını açıklıyorlar
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    ABD de işler karışıyor hayra alamet değil...bence 30 yılda görünebilecek bir şey yaşanacak...
    29 nisana mi hazirlik yapıyorlar diye düşünmedim değil.

8. Amerika da muhtemelen ASKERI SIKI YONETIM basliyormus haftaya.

Doların işini yakında bitirirler. ABD 2020 sonunda iç savaşlarla eyaletlere bölünecek. TRUMP ekibine, Amerika daki bütün FEMA toplama kamplarını aktifleştirin mesajı vermiş. Gizli bir düşmanla savaşıyoruz, kazanacağız mesajı verildi. İç savaş sürecine hazırlanıyorlar.

Küreselci Satanistlerle vs Evanjelist Nationalist Amerikancı güçler savaşı başladı. Bundan sonra ABD olmaz artık tek dünya gücü devleti olarak. ÇİN yeni kabadayısı olarak güçlü devam eder. Devler tepişirken ABD parçalanır.

David Rothschild in mesajlarını ve Donald Trump ın Twitter mesajlarını takip edin. İkisi de kendi taraflarına sinyal gönderiyorlar. Savaş başladı!

Sayfa 289/972 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •