Sayfa 437/1001 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: Viop - XIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Macron dedi ki su anki raksmlara aldanmayin, disarida tespit edilmemis cok fazla vaka var. Ulkeler bu viruse en az yuzde 60 yakalanacaklarini dusunuyorlar. Abd de yapilan arastirmalarda 150 ile 220 milyon arasinda insanin enfekte olacagi dusunulmus

Gecen Boris Johnson a sunuluan raporda ingiltere de ki nufusu 60 milyon ortalama 250 bin kisinin virusten olecegi belirtilmis ve bunun uzerine johnson suru bagisikligindan vazgecti

Abd 350 milyon nufusu var. Dezeavantajlari diger ulkelere daha fazla.

Abd de ise 700 bine yakin kisinin olebilecegi varsayilmis. Bak enfekte demiyorum. Olebilecegi
    O rakamlarda abartaılı bence, kime hizmet ediyorlar belli değil
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Alıntı Originally Posted by Darvas Yazıyı Oku
    Avrupa'da en fazla sigara içilen ülkeyiz. Sigara da bağışıklık sistemini en fazla zayıflatan şey.
    İçicinin ağzına giren dumanın ısısı 37-60 o C civarındadır. Tabii bu yapıtların boyuna göre değişmektedir.

http://www.tutuneksper.org.tr/kaynak...igina-etkileri

Virüs 50-60 derecede ölüyor.
    Ben bu mantıkla sigara içmeyi azaltarak devam kararı aldım.(sizlere mantıksız gelebilir)
    SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR..İÇMEYİNİZ.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kardeş şunu mu deneye çalışıyorsun, 1 ay sonra aslında bir milyon vaka olacak, ama eksik ölçüleceğini için mesela confirmed case sayısı mesela 300 bin olacak..yoksa resmî vaka sayısı 1 milyon olacak bir ay sonra, ama geçmek rakam 5-10 milyon olacak? Hangisi?

Ayrıca, hep diyorum ki neden Japonya, güneykore örneklerine bakılmıyor..bu ülkeler Çin’den hemen dobra virüs vakalarının görüldüğü ülkeler...ayrıca hem nüfusları fazla, hem de yoğunluk olarak şehirleri çok nüfuslu...yani virüsün yayılması İçin çok uygun bir ortam var.

Bakın aşağıda güzel bşr makale var..Bloomberg.com da, yani güvenilir bir kaynak..kocakarı hurafeleri yerine bu tür yazıları okuyarak bilgilenmek lazım...ama %90 ın okuyacağını bile düşünmüyorum.

https://www.bloomberg.com/news/artic...an-where-is-it
    Abd ye bizden 500 bin test kiti ihraç edilmiş, bütün dünyadan test kiti alıyorlar ve çoğu vaka tespit edilecek bence. Bu varsayımla 1 milyon diyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    onu dedi bunu dedi.

dediğini Kim yaptı ?

ağzı olan konuşuyor

akşama kadar 100 lerce yazı yukarı , aşağı.

akşam tutan gönderiden alıntı.

veya aylar öncesi yazdığından.

Herkes maaşallah hiç zarar etmeden sürekli kazanıyor.

Bindiğiniz arabalar hangi garajda, oturduğunuz villalar, Yalılar, sürat tekneleriniz , yatlarınız katlarınız nerede ?

sonra ben bildim : bik bik bik.
    Aynen öyle.TECRÜBE HERŞEYDİR.Yenilen kazıkların bileşkesi demişye biri tecrübe için.Hep kazık yedirdiler maalesef.Tektu 2 sene bekledim bir miktar vardı adamlar 1.07 in üstünü 2 yıl göstermedi hop 1.92 i, takip ettiklerimden ersu 1 lerde yıllarca süründürdüler 4.48 igösterdiler.Kozaa 5 lere kadar indirdiler 13 lere kadar çıkardılar.Adamlar robotlarla işlem yapıyor.Kademeleri emirlerini lotlarını sayıyor.Bizde yat kat araba hayallerimizle onları zengin ediyoruz.ARADA TECRÜBELERİNİZİ DE BOL BOL PAYLAŞIRSANIZ HEPİMİZ İÇİN ÇOK DAHA İYİ OLUR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.HAYALLER PARİS GERÇEKLER ŞIRNAK.....
    https://www.ig.com/en/indices/market...nd-wall-street -%3 de.Bakalım bizi yarında neler bekliyor??????????

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    İçicinin ağzına giren dumanın ısısı 37-60 o C civarındadır. Tabii bu yapıtların boyuna göre değişmektedir.

Ben bu mantıkla sigara içmeyi azaltarak devam kararı aldım.(sizlere mantıksız gelebilir)
    SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR..!!!
    normal bir insana göre elini ağzına getirme dudak temasi yani parmağın belki normal insana göre 500 kat fazla.
    sigrayı çekip sonra dudağında kalıyor.

bırakamıyorsak azalmamız şart.

zaten dün konusu geçmişti virüs 4 saat havada asılı kalabiliyor diye.

ama nedense rüzgardan etkilenmiyormuş öyle askıda kalıyormuş.

pencereden falan girer bu diye şaapmıştım ama girmiyormuş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku

SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR..İÇMEYİNİZ.!!!
    Full hissedeyim demiştiniz biara hâla duruyorlar mı?

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    normal bir insana göre elini ağzına getirme dudak temasi yani parmağın belki normal insana göre 500 kat fazla.
    sigrayı çekip sonra dudağında kalıyor.

bırakamıyorsak azalmamız şart.
    Virus salgını sonrası ölmez sağ kalırsam sigarayı mutlaka bırakacağım.İnşallah.

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    cuma gece 23.00 te fdow 19.062 idi...şimdi bu cfd 18.430...dow vadelinin de böyle açıldığını varsayalım fark -600 puan gibi olur bu da bizim vadelide kabaca -2.000 demek ki bu da düşüşte yeni dip demek...tabi bu rakam sabah fdow'un nerede olduğuna göre değişir...
    yüzde 3 den fazla -3000 civarı 985xx gibi ....

Sayfa 437/1001 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •