Sayfa 419/1003 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Yeri gelmişken yazayım, tek çare sokağa çıkma yasağı. 65 yaş üstüyle olacak iş değil, umarım geç kalınmaz. Hastalar evinden alınır 1 aya hiçbir sorun kalmaz...
    Onlarda olum orani yuksek oldugu icin korumaya calisiyorlar. Merkel'in dedigi gibi herkes kapacak anlasilan.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sitma ilacini kullaniyorlarmis simdilik korona icin. Patenti Novartis'te, 130 milyon doz bagislayacakmis.
    Bende bulup aldım 1 kutu. Ama bilimsel veriler korunma amaçlı kullanılmamalı diyor. Karaborsaya düştü zaten. Kenarda dursun.

3. Forum programı :
    Haftaiçi mesai saatleri: Borsa hisse
    Haftasonu ve mesai saati harici :korona
    Akşam 22 den sonra: Th nin tezleri ve bilgi sunumu,araya giren belalılarıyla atışması

Yalnız bu koronavirus 65 yaş üstünü vurdu,eve sokulamiyorlar,bıçak çekeni var.

Yaradığı kesim ise ;cezaevindekilerin şartlı tahliye süresi yarıya indi.Pazarlardan sebze meyveyi seçerek almak yasaklandı. Zaten zoraki seçmeye izin veriyorlardı. Şimdi arkalarına yasayı da aldılar.

TH çok geç geliyor
    uykum geliyor.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Bende bulup aldım 1 kutu. Ama bilimsel veriler korunma amaçlı kullanılmamalı diyor. Karaborsaya düştü zaten. Kenarda dursun.
    Iyi yapmissin doktor.

Guney Kore Saglik bakanligi tavsiye etmis. Birisi sunu yazmis:

Is it "guaranteed" to work? Nothing is guaranteed in life...but one should consider that the NIH is testing it, that a French study showed the results (6 days to rid infection in blind study of infected patients, the half receiving placebos sugar pills were still infected), and the stuff is readily available, cheap. Will it stay readily available? I suspect strongly it will become mandatory for medical providers treating COVID-19 patients soon...as it should be. There must be *some reason* 130 million tablets are going to be donated..

6. İtalya bu hızla nüfusu sıfırlayacak. Bizde Malasef en acı tablo ise esnaf üzerinde olacak. Bugün 10 km yürüdüm, her yer kapalı.

7.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    İşimiz bu ortağım şu an çağırsınlar 1 saniye düşünmem giderim hastaneye...
    Bravo sayin Drexty [emoji112][emoji112][emoji112][emoji112]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    İtalya bu hızla nüfusu sıfırlayacak. Bizde Malasef en acı tablo ise esnaf üzerinde olacak. Bugün 10 km yürüdüm, her yer kapalı.
    Bugün pazar zaten...

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 419/1003 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •