Sayfa 475/1001 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Hep italya ispanya ve fransa ile karsilastiriyoruz bir de almanya ile karsilastirallim

Almanya da 15k+ uzeri vaka var. Olu sayisi 50 nin altinda. Gunde ortalama 20 bin uzeri test uyguluyor

Bizde bugune kadar uygulanan test sayis 20 bin yani almanyanin bir gunde uyguladigini 11 gunde uygulamisiz ama ne hikmetse 1250 vakamiz ve daha da vahimi 30 olumuz var.

Bu baglamda karsilastirma icin Almanya dogru bir ornek midir sayin seyirciler
    Alen almanya da olağanüstü mücadele var.. Robert koch entitüsüne devlet bile karışamaz

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Alen almanya da olağanüstü mücadele var.. Robert koch entitüsüne devlet bile karışamaz
    Muhtemelem ama hic karsilastirmiyoruz ya bir karsilastiralim dedim. Gidiyoruz hep en kotuleri ile karsilastiriyoruz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,168
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Temettunun nisan sonrasına kalma ihtimali.

Eyvallah bear abi.
    ohohoho daha 33 gün var diyor grafik

o zamana kadar isterlerse 32 kere toplanırlar (uzaktan)

Cuma günü FROTO da Mart vade temettü hariç 200 kademe alttan gidiyordu paçamız yiyipte elimizi taşın altına sokamadık

hoş zaten boşta parada yok

Bear_Bull
    @BearBull26

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Hep italya ispanya ve fransa ile karsilastiriyoruz bir de almanya ile karsilastirallim

Almanya da 15k+ uzeri vaka var. Olu sayisi 50 nin altinda. Gunde ortalama 20 bin uzeri test uyguluyor

Bizde bugune kadar uygulanan test sayis 20 bin yani almanyanin bir gunde uyguladigini 11 gunde uygulamisiz ama ne hikmetse 1250 vakamiz ve daha da vahimi 30 olumuz var.

Bu baglamda karsilastirma icin Almanya dogru bir ornek midir sayin seyirciler
    Zannediyor musun Türkiye'deki vaka sayısı bu kadar? Veya son 1 haftada ölü sayısının artması tasadüf mü? Bize yeni temas attı yani geçen hafta. Biz daha maalesef yeni başladık.

Kk nin kiz kardesi vefat etmis ve kendisi cenazeye katilamamis. Ne kotu bir durum. Bazen bende korkuyorum. Anam 65+ ve allah gostermesin viruse yakalansa ben ne yapacam. Gitmek istesen bile gidemezsin.

Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Zannediyor musun Türkiye'deki vaka sayısı bu kadar? Veya son 1 haftada ölü sayısının artması tasadüf mü? Bize yeni temas attı yani geçen hafta. Biz daha maalesef yeni başladık.
    Abi siz beni anlamiyoruz. Bu gonderi bir taslama. Bugun demek ki forumu pek okumamissiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Sokağa çıkma yasağı adım adım geliyor
    Sokağa çıkma yasağı ilan etmek için para ve altyapı lazım. Onu ayarlayamadan çok beklentiye girmemek gerek,
    Devletin para kazanması için ozel sektorun calısması lazım, yoksa çark nasıl donecek,
    Sozun bittiği yerdeyiz.

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Abi siz beni anlamiyoruz. Bu gonderi bir taslama. Bugun demek ki forumu pek okumamissiniz.
    Forumu bugün okumasam da seni tanıyorum..Biliyorum yazılarını inan bana.

Sayfa 475/1001 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •