Sayfa 495/1001 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: Viop - XIV

1. [emoji3][emoji3]

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bana saran arkadasa baktim azicik.

Masallah Orge, tektu, cemas, ieyho vs takiliyor. Bunlar ne amk. Bunlara takiliyorsan bana cevap yazma luksun bile yok [emoji3]
    [emoji3][emoji3]

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

3. Microsoft 1 trilyon dolar. Edebilir de etmeyebilir de.

Globalcilerin hakim olduğu dünyada herkes windows10 kullansın denebilir o zaman eder, ama her ülke kendi işletim sistemi vs kullanırsa etmeyebilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. ons altın da düşebilir bu zamanda

5. Sp 2018 dibini cuma gunu kirdi .. DJi sanirim ondan 2 gun once kirdi Nasdaq 2018 dibine yaklasmadi bile

yani 2018 di9lerine gore DJI %15 asagisinda Sp %5 asagisinda Nasdaq ise 2018 dibinin % 11 yukarisinda islem goruyor

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    sp500 daha büyük ve ciddi bir endeks ve halka açık değere göre belirleniyor, DJI biraz daha karmaşık yapısı var.

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6. Almanya etf leri ( dolar bazında ) 2009 seviyesinde

.

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

Masallah Orge, tektu, cemas, ieyho vs takiliyor. Bunlar ne amk. Bunlara takiliyorsan bana cevap yazma luksun bile yok [emoji3]
    Mallik sende hat safhada long falan degilim banane senin sort olmandan sacma yorumlarin her gun sayfalarca ben her seye takilirim bilgin gayet sınırlı ama karacahillik sınırsiz sende.

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

Sevgili dostum bu gece rüyana ak sakallı dede girdi dedi ki sana borsaların dibini sana söyleyeceğim ama bir şartla tek bir işlem yapma hakkın var hangi işlemi yapardın.

Sayfa 495/1001 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •