Sayfa 521/1001 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: Viop - XIV

1. KORKMAYIN ELBET BUGÜNLER GEÇECEK , BOYNUZLU KOÇLA BOYNUZSUZ HESAPLAŞACAK MADALYONUN ÖBÜR YÜZÜ OLDUĞU GİBİ BUZDAĞININ ALT KISMI HER ZAMAN VARDIR.TARİHİ ŞANLI DESTANLARLARLA YAZILI MİLLETİMİZ ELBETTE BU ZORLUKLARI ATLATACAKTIR...

https://www.youtube.com/watch?v=b9rrGPIK6Pg
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Valla anlamiyorum abi. Ben sabah shorttan kazandim ve maliyetlere bak ve bunda bile karimdan olup zarara geciyorum ama adamlarin masallahi var.
    Kasa yonetimi onemli. 100k parasi olan 105000 vioptan long acsa 1 kontrat her 1000 puanda. Karla cikar 1 hafta icinde

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Valla anlamiyorum abi. Ben sabah shorttan kazandim ve maliyetlere bak ve bunda bile karimdan olup zarara geciyorum ama adamlarin masallahi var.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bugun ben bile eksiye gectiysem long maliyet yapanlar bu isi nasil basariyor ogretsin bana [emoji3]
    simdi Dji de 25k den long acmiya basliyorlar 23.5k oluyor hala long aciyorlar %6 dusmus hala pozisyon cogaltiyorlar . akabinde dji %15 daha dusuyor ama bunlar 23.5k dan pacal yaptiklari yerin hemen 100 point altinda stop oluyorlar[ yaziyorlar ] down biraz yukselise gecmeye baslayinc bu olay long yonunde oluyor

Bu sahislara hayat hep guzel pozisyonu actiklari yerden %30 dusse dahi zarar yazmiyorlar Haci yatmaz misali bunlarada zarar yazmaz deniliyor
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    fdow 17.944 yazılacaktı elbet 18.100 de iken yazıldığından. sabah telaşla verirlermi acep diye 98.250 ve 96.250 ye lonk emirleri girmiştim fakat yemedi. onlar orada duradursun şimdi dow açılışını merak ediyorum 18.075 i kırmamalı fakat eksi açmalı. izleyelim bakalım.
    98.250 1/10 lonklar 99.750 ye flat olunacak. flat olunduğunda 98.250 ye tekrar yazılacak. 96.250 ler duruyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    hissecilerin ve longların kabusu nedir borsada??????death cross o da yarın gerçekleşiyor,o yüzden çok temkinli olmak lazım,ucuz diye atlamamak lazım,en azından alımı 5-6 parçada yapmak lazım hisse alınacaksa veya long olunacaksa......ytd

beyler az sakin olun

full mala girmeyin

paçalıda kasanıza göre yapın

dibin dibide vardır tavanın tavanıda vardır

bu adamlar neyi kim aldı ne kadar aldı görüyorlar.

örn.

15 gün önce bim
    40 tl şimdi 60 tl
    sen git az düştü diye 58 tlden onbinler yüz binleri kağıda gömersen o zaman kucağına verirler.

sakın ha yapmayın bu hataları

saygılar

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ben PSIKOPAN i tutuyorum. Bu krizi madem 1929 ile karsilastiriyoruz o halde bir buhran olmali. Sirketlerin battigini falan gormeliyiz. Aclik sefalet olmali, insanlar sokaga cikip yagmalamali
    O kadar olmaz.

Ama 2-3 aydan fazla bu yasaklar surdurulebilir degildir. Yoksa insanlar perisan olur. Milyonlarca insan bir somun ekmege muhtac hale gelir.

Virus gitsede kalsada en sonunda bizim hukumet oolen olur kalan kalir. Kalan saglar bizimdir deyip yasaklari kaldiracak.

Bundan baska carede yok zaten.

Insallah 2-3 ay sonra salgin azalir ve bazi uzmanlarin dedigi gibi virus mutsyona ugrayarak insan vucudu uzerinde etkisini kaybeder.

8. bazı hisseler kafa kaldırmaya çalışıyor...

hadi bimin mgros ecilc hikayesi var senin ne hikayen var...

geçen sene 2.5 lira hisse 12.5 lira halka efeleniyor...

Sayfa 521/1001 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •