Sayfa 676/1013 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Suud usada para cekecekkk
    Turkiye ye koyacakkk.

Al.

Thrump suud da
    350 milyar dolarlik silah aliyor.

Para gelemiyor galiba..

Hayaller Paris gercekler Bayburt.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Kartalın pipisindeki 2018 yazısı boşuna değil bence.
    2018 ortasından sonra bende portfoyde doların d si bile kalmayacak.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Enki,bende sizin gibi düşünüyorum,bir miktar altın ve doları fiziki olarak saklıyorum,kimse evde tutmayın demesin,hırsız girerse önce tabancaları alır

Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Yazıdaki istatistikler ve bilgiler 2. Maddede zaten belirtilmiş.

ABD halkının elinde çok hisse senedi var diyenler FED i gaza getiriyorlardı.

FED borsalar düşmesin diye faiz arttırmakla bir avuç eliti daha da zengin ediyor.

Resimde SOROS akbaba olarak gösterilmiş.
    Tamam Sn Sermo full dolardasınız anladıkta..detayları atlamayalım..

Katılımcıların yüzde 44’ü 400 dolarlık acil bir masrafı karşılayamayacaklarını veya ödemek için borç almak zorunda kalacaklarını belirtti. Bu oran, 2015 yılında yüzde 46, 2014'te yüzde 47 ve 2013'te yüzde 50 seviyesindeydi.
    Yazıda 400 dolarlık acil bir masrafı karşılayamayanlar %44..peki karşılayanlar %56 değil mi?..yani orta direk sıfırlamamış değil mi?

Ayrıca bu rakam 2013'te %50'lerdeymiş..ancak şimdilerde %44'lere düşmüş..Yani bu rakama getireceğiz diye FED'in göbeği çatlamış..hal böyleyken şimdi gidip giden eşeğe taş atmanın alemi var mı..

Ayrıca ABD borslarında parası bulunan Amerikalıların oranı %52..az değil..

Madem başladık devam edlim..1.maddede bence mantıklı deği..belki hemen müdahele etmez ama bir süre sornra, yani durum ciddileşirse müdahale etmek zorunda kalır..en basit 2008'i hatırlayınız..

3.maddeye ise diyecek bir şey yok..FED farkında, yani ifade etmiş..bakalım ne yapacak..

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Altın, Bitcoin, Dolar, Euro

%100 Fiziki.

Tinfoil hat alacam bir tane de şöyle gümüş kaplama. Zerohedge okuya okuya kafayı yedim ben de en sonunda.
    Boşverin Zerohedge'i ..bir ara bende okuyordum sonra vaz geçtim..Kendisini seviyorum ama bizim Uğur Civelek tarzında..onuda izlemeyeli yıllar oldu..

Zerohedge'e kalsa dünya batalı 3-5 sene olmuştu..

Zaten karamsarız..bari daha fazla içimizi karartmayalım değil mi..

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Kartalın pipisindeki 2018 yazısı boşuna değil bence.
    2018 ortasından sonra bende portfoyde doların d si bile kalmayacak.

Yok o kadar değil bence..TL yıllardır devale uğruyor..sıfırlar atılıyor..

Yok oluyor mu..olmuyor..

Çenem düştü ama yinede yazıyım..

Bugün çok güzel bir cümle okudum..not etmeye değer bence..

Merkez bankaları gelecekteki ekonomik talebi bugüne çektiler, fakat bugünkü volatiliteyi geleceğe taşıdılar.

Ne dersiniz gelecek geldi mi..

Ciddi çalkantıları karşılamaya hazırmıyız..

En basit geçen haftaki Trump vakası..

Artık bir kelebek kanat çırpsa..

Not: Bizde gelecekte oluşacak talebi yedik bitirdik..şimdi bir taraflarımızı yırtma zamanı..başladık..

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Yazıda 400 dolarlık acil bir masrafı karşılayamayanlar %44..peki karşılayanlar %56 değil mi?..yani orta direk sıfırlamamış değil mi?

Ayrıca bu rakam 2013'te %50'lerdeymiş..ancak şimdilerde %44'lere düşmüş..Yani bu rakama getireceğiz diye FED'in göbeği çatlamış..hal böyleyken şimdi gidip giden eşeğe taş atmanın alemi var mı..

Ayrıca ABD borslarında parası bulunan Amerikalıların oranı %52..az değil..
    ..
    amerikalı işe girmiş, maaş alıyor, o maaştan direkt kesilen sgk primleri var- o primlerin biriktiği sigorta/emeklilik fonlarının hisse senedi pozisyonu var.. yani duyan da, amerikalıların yarısı gidip kendi birikimiyle ve kendi kararıyla kardemir/ereğli falan gibi hisse senedi alıyor zannedecek

amerikan nüfusunun yarısının acil bir ihtiyacı karşılamak için kenarda tuttuğu 1.300 TL birikiminin bile olmadığı gerçeği ise bizdeki batı hayranı güruhun havsalasına uygun olmayan bir realite.. düşünsene kendi ülken interneti bulmuş, akıllı telefonun mucidi, uzay teknolojisi, nükleer, nano teknoloji vs hepsinin hakimi, bastığı para tüm dünyanın mecburi rezerv parası, dünyanın her yerine kendi çıkarlarını maksimize etmek için müdahale edip- rejim değiştirmek, savaş çıkartmak, o savaşta kullanılan her türlü silahı fiyatından satmak dahil herşeye gücü yeten bir ülke ve ama senin kenarda biriktirebildiğin 400 doların bile yok

yukarıdaki ülke'nin türkiye olduğunu varsayalım- halkın yarısının kötü günde kullanmak için 1.300 TL kenara parası bile olmadıktan sonra türkiye yukarıda belirtilen pozisyonda olsa ne olur, olmasa ne olur ? amerika'da iyi kazanıp- iyi yaşayan %15-20 bir kesim var, lakin gerisi konu-dışı.. 50 milyon kişi aşevlerinden besleniyor, 20 milyonun en küçük bir sağlık hizmetine erişimi bile yok, 4 milyon kişi yaz/kış sokaklarda yaşıyor.. hapishanedekilerin nüfusa oranı da dünyada açık ara bir numara..

8. ABD başkanın görevden alınması süreci başlar mı ?

Şayet başlar ise Dolar Yatırımcılarının canı yanar. Yinede uzun vadede (en az 4 yıllık ) Dolar her halükarda kazandırır !

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 676/1013 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •