Sayfa 533/1001 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: Viop - XIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Özgür Demirtas henuz en kotuyu gormedik diyor. En kotuyu Amerikada salgin yayilinca gorecegiz diyor. O zaman Amerikada dusus sertlesecek diyor.

2. Endeks dinlenmeye geçti , yemek vakti afiyet olsun yemeğinizi yiyin , çayınızı kayfenizi için özel sektörde bu işi omuzlamaya girdiyse iyi şeyler olacaktır.Bankalar bu konuda uzman haziran sonuna kadar kesenin ağzını açmışlar.Yaz gelsin millet denize , tuzlu su corana morana kalmaz.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

3. Önden hastalar yaşlılar kadınlar çocuklar

Bi de virüslü evropalilar

Aaaa lafımı olur canım önden siz kapayın piyasalarinizi

Buyrun buyrun lütfen rica ederiz önden buyrun

.

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    simdi Dji de 25k den long acmiya basliyorlar 23.5k oluyor hala long aciyorlar %6 dusmus hala pozisyon cogaltiyorlar . akabinde dji %15 daha dusuyor ama bunlar 23.5k dan pacal yaptiklari yerin hemen 100 point altinda stop oluyorlar[ yaziyorlar ] down biraz yukselise gecmeye baslayinc bu olay long yonunde oluyor

Bu sahislara hayat hep guzel pozisyonu actiklari yerden %30 dusse dahi zarar yazmiyorlar Haci yatmaz misali bunlarada zarar yazmaz deniliyor
    Buldun mu 12-Mart sabah iletimi 11-Mart gecesine dair.. Burda bizden başka fazla Dow long da yoktu o arada da.. Hayırdır.. )

Full flat takibini yapmıyor musun yani ?..

Hem paçal trade longlarımız ara trade idi.. Yine de kârlarımızı gözeterek ve ara trade ??..

Neresi anlaşılmadı ??..

5. Dostum bunu neden bu kadar rahat söylüyorum biliyormusun..
    1. Perşembe günü dow 18 leri görüp döner. Hemen düşmez. Orayıda kırarsa son durak 14250 ye iner demiştim.
    2.bizim borsayı 3-4kağıtla tutuyorlar, bunlar düşüşü kesiyor
    3.Gelişmiş devletler devasa destek paketleri açıklıyor. Bunlar ister istemez düşüşü bitirecek
    4.Son olarak; herkes borsaların çok daha sert düşeceğine inanıyor. Ben son bir haftalık hareketlerden sonra , dow düşse dahi bizim buralardan aşağı inmeyeceğimizi görüyorum... Kısa yapan arkadaşlarada yapmayın demem... Ne kadar kısa pozisyon, o kadar yukarı dönüş [emoji4][emoji4][emoji4]
     Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    15X'ler+ tarihi zırwada söyledi son sözünü bist100, bist tüm eşliğinde..

Zırt pırt son söz olmaaz.. Sırada Bist30'la Viop30'un son sözlerini dinliyoruz epeydir.

6. Mart 2009 dolar bazlı yer destek olsa keşke. Orayı da delmese.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yoksa 2,5Xx vesaire gibi maliyet S&P longlar 2,1Xx görülünce bişey mi oldu Culpable ??..

8. bankalar 12-17 mesaisine geçiyor. iyi bir uygulama.Belkide 2050 lili yılların provasını yapıyoruz.İnternet ortamında tüm işler evden , eğitim uzaktan eğitim , sadece sınavlar bazı dönemler okulda ...... bankalar şubeler çok küçülecek 2-3 personel , tamamen internet ortamına taşınacak .mesela ben nerdeyse 5-10 yıldır bankaya gitmiyorum her şey internetten.E-devlet öncü olacak şu anda tapu işleri araba alım satım vss.... internetten yapılıyor.Gelecek=İnternet-bilgisayar
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Sayfa 533/1001 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •