Sayfa 379/996 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1. [QUOTE=Daha önce 700 milyar dolarlık Hazine tahvili ve ipotek destekli menkul kıymet alımı yoluyla parasal genişleme yapacağını açıklayan Fed, bugün bu alımların sınırsız olacağını açıkladı.[/QUOTE]

Fed bunun 2009 krizinde yaptı 3.5 trilyon dolar. Bu yaşanan kriz o krizin devamı. Ben mühimmatın büyük kısmını o krizde attıklarını düşünüyorum. Çok hareket alanları yok. İstesede bu kadar genişleme yapamazlar.

2.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Bir haberde ( abc. gazetesi) Çinden 2 milyon test geldi diyor yukarıdaki haberde biz ihraç ediyormuşuz neye inanalım şimdi gülüp geçiyoruz. hehe diyip geçecen.
    Çin testini , çocuk oğlan mı kızmı olacak diye uyguluyorduk. Virüs testlerine güvenmek ? bakanlık internet sitesinde online test var. En sağlam test bence. masrafsız, evden- işten her yerden uygulanıyor.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Mahkumları bırakıyorsun. Dışarıda iş yok. Suça meyilli insanlar bu kaotik ortamda ne yapacak . En iyi bildikleri işi yapacaklar.

Hırsızlıktan yatanlara test uygulaması zorunlu olsun dışarı çıkınca. Test yoksa hırsızlık yapması yasaklansın, eve girmesin . Lazımsa zili çalsın ben telefonu bilgisayarı falan paketler veririm.
    Birden fazla suçu olanın tahliye olmaması gerekiyor zaten. Sabıka kaydı kitap gibi olanlar kalmalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4. Son dakika… İspanya’da Başbakan Yardımcısı hastaneye kaldırıldı
    Corona virüsünün önü alınamaz şekilde dehşet saçtığı İspanya'da bir kötü haber de siyaset dünyasından geldi. Başbakan Yardımcısı Carmen Calvo'nun hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Rusya tüm tahılların ihracını askıya almış...

Bakalım samana kadar, nasolsa paramız var diye, ithal etmeyi marifet sanan bu yöneticilerle dünyada bir kıtlık ve de daha kötüsü ticaret tahditleri gelirse ne tür bir kaos yaşarız.

Bankalar öğlene kadar kapalı emme, sabahtan 3 dene faturan var deye uyari geliyor, buradan sonrası küfür tabi ki.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    İyi bir haber gelmiyor.

Ruh hastası olacağız toplum olarak yakında.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    İtalyan Belediye başkanını halk çıldırtmış...

Biraz bizim topluma benziyor. Biraz dediysem de epey...

https://www.youtube.com/watch?v=SWt6...mtulIVMVpouMOA

Sayfa 379/996 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •