Sayfa 586/1001 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Tgd Taner bizim elliotcu Son Mohikana takmış kafayı , onu takip edeni engellerim diyo
    mohikan abi yine elliot analizi yapıyorda, tanerin nasıl 100b takipçisi var anlamadım gitti. 105k ortalama ilede mallanmış

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    abi paket paket para bas boğdunuz piyasayı iyi güzel.

virüs çözülüp her şey düzeldiği zaman geri mi dönüyoruz? nasıl geri dönüyoruz ve 0 faizi arttırmaya ne zaman başlıyoruz. asıl fırtına o zaman kopar.
    piyasaların illüzyon içinde olduğu seans kapanmadan anlaşıldı. devasa bir küresel mal çakışı ve çıkışı yaşandı bugün. bence fed'in bu attığı son kurşundu. bordo berelinin gelip kafaya sıkmasını bekleyecekler.

bizde de san sebastian cheesecake pastası solda yabancılar mal çakışı, sağda vakıf-halk-ziraat yani senin benim bes ve sigorta paralarım alıcı tarafta.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    petkim uçarak çıktı.. toz duman dağılınca petkim fena gidecek gibi. y.t.d.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Duhul
    May 2019
    İkamet
    35.5 KARSIYAKA
    Gönderi
    2,212
    saykoloci tradinge gore long vakitleri geliyo sanirim...neyse rakimizi icip seyrediyos...
    son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
    ...ytd...by beybaba

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Kchol e yine verecekler gibi...

Kchol 20 kademe, Sahol 10 kademe, isctr 5 kademe...

Endeksi alıyor halen ama

6.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    piyasaların illüzyon içinde olduğu seans kapanmadan anlaşıldı. devasa bir küresel mal çakışı ve çıkışı yaşandı bugün. bence fed'in bu attığı son kurşundu. bordo berelinin gelip kafaya sıkmasını bekleyecekler.

bizde de san sebastian cheesecake pastası solda yabancılar mal çakışı, sağda vakıf-halk-ziraat yani senin benim bes ve sigorta paralarım alıcı tarafta.
    Tam da böyle bir yorum yazacaktım üstad eline sağlık. İki haftadır solda yabancı sağda ise bizim devlet bankaları. Habire alıyolar. Alıyolar ama boşa alıyorlar. Fed de son kurşunu sıktı ama o da fayda etmedi.

Grafiklerdeki death crosslar ise direk göze batıyor

7.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Tgd Taner bizim elliotcu Son Mohikana takmış kafayı , onu takip edeni engellerim diyo
    turkiyedeki en buyuk uckagıtcı o taner .salladıgını ispatladım 1 sene kadar once hemen engellendim.Yuzsuz hiç terse kalmaz terse kaldıgı yorumu siler
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,340
     Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    halk ve işc 85 binde günün en düşüğüne veriyor !!!
    Kapanış nasıl üstad
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

Sayfa 586/1001 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •