Sayfa 589/1001 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: Viop - XIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bakan ne açıklayacak acaba? hurriyette manşet haber...herkes bu saate kilitlendi diye başlık atmışlar...

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...kladi-41475154

2.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    evet, biz kazanınca masum bir 2000 usd kazançlı CFD dedik, burada çıkıp extre istedi meczuplar.

bugün yazanlara bakın

maşallah herkes en dipten almış en yüksekten satmış sonra bir daga en dipten almış satmış

para basmış

bakalım bu büyük traderlerdan extreleri kim isteyecek ?

HERKES PARA BASIYOR MADEM
    Sevgili volna lutfen kızmayın, sevgiler ,saygılar..

Prof. Dr. Tarhan: Şu anda dünyayı bekleyen en büyük tehlikelerden biri korona korkusunun korona geçtikten sonra da devam etmesi ve insanları işlevsiz, yetisiz bırakmasıdır https://sptnkne.ws/BMu9

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bakan ne açıklayacak acaba? hurriyette manşet haber...herkes bu saate kilitlendi diye başlık atmışlar...

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...kladi-41475154
    Aşıyı mı bulduk yoksa.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. #Helikopter ile para dağıtacaklar

Sanıyorduk

Resmen Uçakla Dağıtıma çıktılar

Vay anasına ya

Merkez Bankalarını Tebrik ederim vallahi

6. Dow un gün içi yaptığı hareketler çok normal... Yukarı aşağı, aşağı yukarı.. Kapanış kaç olacak önemli olan o. Önümüzdeki günlerde bu hareketleri çok sık yapacak.
    Gece dow 1000 puan düşecek, bizimki 2000-3000 puan eksi gap yapıcak, kapanışta artı kapatacak
    Ya da artı 2000 gap yapıp, ardından aşağı yapacak
    Yani bol testereli günler bizi bekliyor

7.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    yo benim için iyi bir gün oldu da.

benim 2 usd kazançlı cfd ye extre at diyen dingilleri bekliyorum şu an sizlerden extre isteyecekler mi ?

merakla bekliyorum.
    Biliyorum takip etmistim o gece ,siz kendinize göre hakliydiniz,ama ben olsam ekstrayi pat diye kafalarina carpardim,siz atmayınca dogal olarak da kimse inanmadı..yine de saygılıyım atmak zorunda degilsiniz.

8. RTÜK, "Tele 1" hakkında inceleme başlattı -AA

RTÜK, "Tele 1" hakkında inceleme başlattı

- RTÜK Başkanı Şahin: - "Can Ataklı'nın ayrımcılık içeren ifadelerini kabul edemeyiz. Bu nedenle 6112 sayılı yasaya göre Tele 1 hakkında inceleme başlattık"

ANKARA (AA) - Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, "Can Ataklı'nın ayrımcılık içeren ifadelerini kabul edemeyiz. Bu nedenle 6112 sayılı yasaya göre Tele 1 hakkında inceleme başlattık." ifadesini kullandı.

Şahin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Kovid-19 virüsüyle mücadele kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hızlı şekilde ortaya konulan uzaktan eğitim modelinin dünyadaki örneklerinin ötesinde çocuklara televizyonlar aracılığıyla verimli bir şekilde ulaştığını belirtti.

Ancak milli dayanışmanın çok ileri seviyede olması gereken bu günlerde maalesef bazı yayın organlarında durumdan vazife çıkararak içlerindeki kötü niyetlerini ortaya dökenlerin olduğunu üzülerek gördüklerini ifade eden Şahin, şöyle devam etti:

"Özgürlükleri savunduğunu iddia eden ama özgürlükleri hiçe sayarak kendi tek tip modellerini topluma dayatma arzusunda olanların vatandaşlarımızı ayrıştırma yarışından geri durmadıklarını bugün de milletçe hep beraber görmekteyiz. Bunun son örneğini Tele 1'de gördük. Can Ataklı'nın ayrımcılık içeren ifadelerini kabul edemeyiz. Bu nedenle 6112 sayılı yasaya göre Tele 1 hakkında inceleme başlattık. Başkan olarak tavrım, ilk Üst Kurul toplantısında gündeme alınması ve en üst limitten cezanın verilmesidir."

Kaynak : Anadolu Ajansı
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Sayfa 589/1001 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •