-
Amerikali yazar Mitch Cullin'in dogum gunu (23 Mart 1968)
"Bir tane onunde, bir arkasinda, bir solunda, biri de saginda duran taslar ihtiyatli ve sade bir bolum olusturmus ve gecmiste, tam burada, caresizligini hem yasamis, hem de bastirmistir. Hafif bir akil tutulmasiydi onunki. Genelde hayra alamet bir tur oyundu. Taslarin cevirdigi kisim onun etki alaniydi. Orada kendi kendine kalip kisa bir zaman da olsa kayiplarini sicak duygularla aniyor, dusunmesi bitince sinirin disina cikiyor, her ne gamsa tasidigi, oraya birakiyordu. 'Her sey daire cizer.' "

“One in front of him, one behind, one to the left, one to the right—forming a discreet, unassuming patch, which had, in the past, contained and muted his despair.It was a slight trick of the mind, a game of sorts, though often beneficial: Within the rocks’ domain, he could meditate, thinking warmly of those who were gone – and later, when stepping beyond the patch, whatever grief he’d brought into the space was kept there, if only for a short time. 'Everything comes in circles.' ”
-
Kanadali ressam Arthur Lismer'in olum yildonumu (23 Mart 1969)
A Westerly Gale, Georgian Bay, 1916

RMS Olympic in dazzle at Pier 2 in Halifax, Nova Scotia, 1919
-
Ingiliz heavy metal grubu Judas Priest, 2.studyo albumu Sad Wings of Destiny’i 23 Mart 1976’da Gull Records etiketiyle piyasaya surdu.
-
Amerikali hard rock grubu Van Halen, 2.studyo albumu Van Halen II’yu 23 Mart 1979’da Warner Bros. Records etiketiyle piyasaya surdu.
-
Hugh Wilson’in yonettigi komedi Polis Akademisi (Police Academy) 23 Mart 1984’de Amerika’da vizyona girdi.

-
CBS, halen devam etmekte olan romantik-drama Cesur ve Guzel (The Bold and The Beautiful) dizisini, 23 Mart 1987'de yayinlamaya basladi.
-
Richard Gere ve Julia Roberts'in basrollerini paylastigi Ozel Bir Kadin (Pretty Woman) filmi 29 yasinda (23 Mart 1990, Kanada ve Amerika)

-
Amerikali roman yazari Robert Crichton’in olum yildonumu (23 Mart 1993)
"O anda mutluydum. Neden oldugunu bilmiyorum ama, bu bazen bana hayatimin en mutlu aniymis gibi gelir. Baska zamanlar bunu en mutsuz anim olarak gorurum, cunku bu beni kendimden belki de ebediyen kopardi." Kasabanin Sirri

“I was happy at that time, sometimes it seems to me like the happiest moment of my life and I don't know why. At other times I see it as the saddest, because it cut me loose from myself, perhaps forever.”
"Yalan gercege benzemek icin inceden inceye islenerek yaratilirdi ama, gercek sadece kaba oldugu icin iyi bir yalanin her zaman gercekten daha iyi olacagini bilmesi gerekirdi."

“He should have known that a good lie is always better than the truth, because a lie has been tailored to look like the truth, but the truth is just its clumsy self.”
"Herkes yumurtayla omlet yapabilir. Yumurtasiz omlet yapmak icin buyuk insan olmak gerekir."

“Anyone can make an omelet with eggs. It takes a great man to make one with none.”
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri