Bizde insanlar ilk işe başladığı andan itibaren,zorunlu ihtiyaçlar hariç her şeyden keserek birikim yapmaya çalışır;elin oğlu 20 yaşında dünya turuna çıkarken biz 40 lı yaşlarda gitmeyi düşündüğümüz Yunanistan seyahatinin mali hesabını bir yıl önceden yapmaya başlarız,bir ev sahibi olmak olmazsa olmazdır,gelecek ne getirir muammadır bizler için,''Ne oldum demeyeceksin,ne olacağım diyeceksin ''atasözü olan milletiz biz,yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum,ayrıca geçmiş yıllarda izlediğim bir belgeselde,(kriz zamanları hariç)homeless yaşam tarzının bir tercih olduğunu kanıtlarıyla ortaya koymuştu adamlar.Hani bizde ömrünün büyük kısmını okullarda tüketmiş mesleki yüksek eğitim almış kimseler işsizlikten yakınınca;iş çok ama çalışan yok,niye çalışmıyon 1400 tl ye diyenler var ya..Amerika da saati 8 dolara her yerde iş bulabilirsiniz.Buna rağmen adamlar evsiz yaşamı tercih ediyorlar,bizde ünv. mezunu 25 yaşında gençler babasından harçlık istememek için bunalıma giriyorlar,o yüzden elin Amerikalısı 400 dolar bile biriktirmemiş diye üzülmektense öncelik bizim ülkemizde insanlar geleceğe dair neden bu kadar karamsar diye düşünelim derim...

Yer İmleri